Fotbal intern

Costel Enache, noul antrenor al echipei Petrolul Ploiești! Omul dorit de Gigi Becali are obiectiv promovarea

14.12.2019 | 12:07
Costel Enache noul antrenor al echipei Petrolul Ploiesti Omul dorit de Gigi Becali are obiectiv promovarea
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Costel Enache este noul antrenor al echipei Petrolul Ploiești, dar anunțul oficial va fi făcut săptămâna viitoare după ce acesta se va întoarce din străinătate.

Costel Enache, noul antrenor al echipei Petrolul Ploiești

Conform publicației Jurnalul Prahovean, oficialii clubului Petrolul Ploiești au decis ca noul antrenor al echipei să fie Costel Enache, cel care a pregătit ultima dată formația FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Conducătorii clubului trebuie să se reunească într-o ședință internă pentru a ratifica decizia, iar prezentarea oficială se va face săptămâna viitoare, după ce Costel Enache se va întoarce din Anglia.

Enache a fost dorit și vară la Petrolul

Conform sursei citate, noul tehnician al ”lupilor galbeni” va avea mână liberă la stabilirea lotului pentru partea a doua a sezonului, dar în același timp va avea ca obiectiv promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Costel Enache a fost dorit și în vară de președintele Petrolului, Marius Stan, dar atunci Consiliul de Administrație al clubului l-a ales pe Flavius Stoican în încercarea de a readuce echipa în prima ligă.

”Lupii galbeni”, la 10 puncte de liderul din Liga 2

Petrolul Ploieşti a anunţat printr-un comunicat că Flavius Stoican nu mai este antrenorul echipei şi a confirmat informaţia FANATIK oferită pe 8 decembrie, după eşecul cu UTA Arad, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

La finalul anului 2019, Petrolul Ploiești se află pe locul opt în clasamentul din Liga 2, cu 31 de puncte, la zece puncte în urma liderului UTA Arad și la șase de ocupanta poziției secunde, CS Mioveni. Pe locul trei, care duce la baraj, se află Rapid București, cu 35 de puncte.

Enache a fost aproape de FCSB

Costel Enache, în vârstă de 46 de ani, a fost dat afară de la Hermannstadt la finalul lunii septembrie și înlocuit cu Eugen Neagoe. Sub comanda lui Enache, sibienii au înregistrat trei victorii, o remiză și șapte înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a dorit pe Costel Enache la FCSB după despărțirea de Bogdan Andone. Latifundiarul din Pipera a spus atunci că ajunsese la un acord cu el și urma să-l prezinte oficial, dar acesta nu i-a mai răspuns la telefon.

ADVERTISEMENT