Fotbal intern

Costel Enache, noul antrenor de la Astra Giurgiu! Ce durată are contractul

17.11.2018 | 17:58
Costel Enache noul antrenor de la Astra Giurgiu Ce durata are contractul

Fostul tehnician al echipei FC Botoșani, Costel Enache, este noul antrenor al formației Astra Giurgiu, el fiind prezentat oficial pe site-ul clubului. În urmă cu o zi, Costel Enache a susținut o conferință de presă prin care și-a anunțat rezilierea pe cale amiabilă a înțelegerii cu gruparea botoșăneană.

Costel Enache, în vârstă de 45 de ani, îl înlocuiește la Astra Giurgiu pe Gheorghe Mulțescu, care a recunoscut că a fost demis pe bună dreptate, după ce formația a pierdut întâlnirile cu FCSB, FC Viitorul și CFR Cluj, din ultimele etape ale Ligii 1 Betano.

Antrenorul Costel Enache a semnat până în 2020 cu Astra Giurgiu

Antrenorul Costel Enache a semnat, sâmbătă, un contract cu Astra care este valabil până în vara anului 2020, iar apoi a condus primul antrenament la formația din Giurgiu. Tehnicianul îi va avea ca secunzi pe Cătălin Munteanu și Ionuț Boșneag, staful urmând să fie completat zilele următoare cu un preparator fizic. El va debuta oficial la meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 16 a Ligii 1 Betano.

Costel Enache discută cu Azdren Llullaku la primul antrenament pe care l-a condus la Astra Giurgiu
Costel Enache discută cu Azdren Llullaku la primul antrenament pe care l-a condus la Astra Giurgiu

Fostul tehnician de la FC Botoșani nu a fost prima opțiune a conducătorilor de la Astra Giurgiu. Aceștia l-au contactat inițial pe Dan Alexa, care părea dispus să o lase pe nou promovata Dunărea Călărași. În cele din urmă, Alexa a fost convins de oficialii clubului și de cei ai orașului să rămână la Călărași. Apoi, patronul Ioan Niculae i-a făcut o ofertă lui Edi Iordănescu să revină la Giurgiu, dar acesta a refuzat deși s-a împăcat cu omul numărul 1 de la Astra.

Costel Enache a jucat fotbal pe postul de mijlocaș la echipele Ceahlăul Piatra Neamț, Progresul București și UTA Arad, iar din 2008 s-a dedicat meseriei de antrenor. El a pregătit în cariera sa formațiile CSM Roman, Ceahlăul Piatrsa Neamț, Politehnica Iași, FC Botoșani și naționala Under 19 a României.

Tags: