Costel Gâlcă, favoritul lui Hagi, e aproape de revenirea în Liga 1!

EXCLUSIV
Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
20/02/2018, 10:33
Costel Gâlcă, favoritul lui Hagi, e aproape de revenirea în Liga 1!

Costel Gâlcă este omul pe care Gică Hagi doreşte să îl aducă în locul său la Viitorul Constanţa în vara acestui an, atunci când este de aşteptat ca el să plece şi să antreneze din nou o echipă în străinătate. Fostul antrenor al echipei FCSB, cel care a câştigat trei trofee în 2015 cu gruparea lui Gigi Becali, este de altfel şi un apropiat al campioanei României. Anul trecut, Gâlcă a fost invitat de Hagi la petrecerea pentru câştigarea titlului.

Însă până la vară, Costel Gâlcă are şi o altă şansă de revenire în Liga 1 Betano. FANATIK.RO a aflat că, dacă Ion Moldovan nu reuşeşte să câştige partida din etapa următoare cu FC Voluntari, oficialii Concordiei Chiajna se gândesc serios să îl demită, iar omul care a câştigat în 2015 trei trofee cu FCSB este principalul favorit pentru înlocuirea celui poreclit “Comisarul”.

Nicolo Napoli este planul de rezervă al ilfovenilor!

În cazul în care oficialii ilfovenilor vor lua decizia să îl schimbe pe Ion Moldovan, iar aceştia nu vor ajunge la un acord cu Costel Gâlcă, FANATIK.RO a aflat că următoarea ţintă a preşedintelui Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, va fi tehnicianul formaţiei FC U Craiova 1948, Nicolo Napoli. Italianul se ocupă acum de pregătirea echipei lui Adrian Mititelu din Liga 4.

În acest moment ilfovenii se tem că Ion Moldovan nu mai are de partea sa jucătorii, după ce acesta a intrat în conflict cu fundaşul central Manasse. Vezi detalii Dar “Comisarul” l-a reprimit la pregătire pe jucătorul african, după ce hotărâse să îl trimită să se antreneze separat deoarece l-a înfruntat în vestiar, în faţa propriilor elevi, la finalul eşecului cu Dinamo.

3 trofee a câştigat Gâlcă cu FCSB în sezonul 2014-2015

5 echipe a antrenat Nicolo Napoli în Liga 1

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.