Sport

Costel Gâlcă, decizie radicală la Universitatea Craiova. Renunță la doi dintre „copiii” lui Rotaru! Cum l-a enervat Cîmpanu. Exclusiv

Costel Gâlcă e gata să facă revoluție la Universitatea Craiova. Doi dintre „copiii” lui Mihai Rotaru sunt pe făraș. Alexandru Cîmpanu e unul dintre ei
05.06.2024 | 21:12
Costel Galca decizie radicala la Universitatea Craiova Renunta la doi dintre copiii lui Rotaru Cum la enervat Cimpanu Exclusiv
Costel Gâlcă, decizie radicală la Universitatea Craiova. Renunță la doi dintre „copiii” lui Rotaru! Cum l-a enervat Cîmpanu. Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă speră să câștige al doilea său titlu de campion în SuperLiga, de această dată cu Universitatea Craiova. Pentru acest lucru, antrenorul vrea să facă curățenie la echipă, vizați fiind inclusiv doi dintre fotbaliștii preferați ai lui Mihai Rotaru.

Costel Gâlcă ia măsuri în forță la Universitatea Craiova. Cine pleacă și cum l-a supărat Alexandru Cîmpanu

Universitatea Craiova a făcut deja primul transfer al verii. Silviu Lung Jr. s-a întors în Bănie. Sunt însă și fotbaliști care urmează să plece de pe „Ion Oblemenco”. Dacă lui Raul Silva și lui Alexandru Mateiu le-au expirat contractele, Jovan Markovic și Alexandru Cîmpanu ar putea fi însă forțați să plece.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Alex Cîmpanu a intrat pe lista neagră a lui Gâlcă pe motive de indisciplină. Antrenorul în vârstă de 52 de ani este nemulțumit de felul în care se pregătește mijlocașul. În limbaj fotbalistic, Cîmpanu „nu pune osul la treabă” la antrenamente.

Ba, mai mult, site-ul nostru a aflat că Alex Cîmpanu s-a accidentat într-un mod stupid, motiv în plus să fie luat la ochi de Gâlcă. Fotbalistul a suferit o accidentare destul de serioasă la picior, lovindu-se de mobila din casă în timp ce se juca cu fetița sa.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cîmpanu joacă la Craiova din toamna lui 2020, când oltenii au plătit 500.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoșani. Înțelegerea sa cu clubul patronat de Mihai Rotaru expiră la 30 iunie 2025.

  • 119 meciuri, 12 goluri și 8 assist-uri are Alex Cîmpanu în tricoul alb-albastru

Pleacă Markovic la o altă echipă din SuperLiga?

În ceea ce îl privește pe Jovan Markovic, atacantul în vârstă de 23 de ar putea reprezenta obiectul unui transfer la o altă echipă din SuperLiga. Conform gsp.ro, Markovic este pe lista Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

Oltenii n-ar dori să se despartă definiti de atacant, ci să îl cedeze, în primă fază, sub formă de împrumut. În prima parte a sezonului trecut, Cîmpanu a fost și el împrumutat de la Craiova la „U” Cluj.

„Staff-ul nostru sportiv analizează mai mulți jucători cu profil ofensiv, români și străini. Da, printre jucătorii din Superliga la care ne uităm se află și Jovan Markovic”, a declarat Mihai Moga, brand manager Universitatea Cluj, pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic mai are contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2027. În precedenta ediție de campionat, atacantul a evoluat în 29 de partide, a marcat șase goluri și a oferit patru pase decisive.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Jovan Markovic, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
10,00 este cota BETANO pentru „Universitatea Craiova câștigă SuperLiga, sezonu 2024/2025”