Fotbal intern

Costel Gâlcă a venit la București pentru negocieri cu patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga! EXCLUSIV

05.03.2019 | 13:41
Costel Galca a venit la Bucuresti pentru negocieri cu patronul lui CFR Cluj Nelutu Varga EXCLUSIV

CFR Cluj este campioana en-titre și liderul actual al Ligii 1 Betano. CFR a intrat în play-off cu două puncte mai mult decât principala urmăritoare, FCSB și cu Alin Minteuan pe banca tehnică. Chiar și așa, conducerea încearcă să aducă alt antrenor, iar îndepărtarea „variantei Dan Petrescu” l-a făcut pe patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, să se reorienteze. FANATIK a aflat că Varga a pornit acum pe pista Costel Gâlcă, al cărui nume era oricum pe o listă mai lungă în momentul mazilirii lui Conceicao.

Costel Gâlcă e la București pentru negocieri cu Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj!

Alin Minteuan a câștigat toate cele trei meciuri pe care le-a condus ca antrenor principal după demiterea portughezului Toni Conceicao, două în campionat și sfertul de finală cu Sepsi. Toate, cu 1-0. Dar șefii vor altceva. Vor un tehnician cu carte de vizită, cu trofee în palmares, care să reziste la presiunea meciurilor decisive din play-off.

Din informațiile FANATIK, Costel Gâlcă a ajuns la București, unde este așteptat la biroul lui Neluțu Varga pentru discuții amănunțite despre preluarea echipei campioane. Patronul celor de la CFR Cluj a fost plecat în ultimele zile cu afaceri la Paris și își anunțase revenirea în țară pentru ziua de marți. Tocmai pentru a discuta între patru ochi cu Costel Gâlcă!

Costel Gâlcă, la negocieri cu Neluțu Varga pentru a prelua CFR Cluj
Costel Gâlcă a câștigat ultimul titlu, plus Cupa și Cupa Ligii, pentru Gigi Becali, în 2015, dar patronul, abia ieșit din închisoare, l-a trimis la plimbare

Arma fatală Costel Gâlcă, omul dat afară de Gigi Becali după ce a făcut tripla cu FCSB!

Dacă Gâlcă va bate palma cu Varga, Costel va fi dublu motivat într-o luptă la baionetă cu FCSB, având în vedere modul în care acesta a plecat de la roș-albaștri în vara lui 2015. Costel reușise să câștige toate cele trei trofee interne cu echipa lui Gigi Becali – titlul, Cupa României și Cupa Ligii -, dar nu i s-a mai prelungit contractul.

Gigi Becali a declarat ulterior că Gâlcă nu va mai ajunge niciodată la FCSB, pentru că l-a persiflat la ultimul meci, acel 0-0 de la Iași care a adus titlul pentru roș-albaștri. De fapt, acel campionat, în vara lui 2015, cu Costel Gâlcă pe bancă, a fost ultimul câștigat de FCSB, de atunci echipa lui Gigi Becali terminând, an de an, pe locul al doilea. Ceea ce s-ar putea întâmpla și acum, cu CFR Cluj, poate antrenată de Gâlcă, principală favorită la titlu.

  • 2 puncte este distanța dintre CFR Cluj și FCSB (27 la 25) la intrarea în play-off. Campioana debutează sâmbătă cu Sepsi la Cluj, FCSB joacă luni cu Viitorul, pe Arenă
  • 3 victorii, toate cu 1-0, a obținut Alin Minteuan pe banca CFR-ului, la Iași și cu Sepsi, și la Sf. Gheorghe în sferturile Cupei României