Costel Gâlcă, selecţionerul cu care Lupescu va veni la Federaţie

Eduard Popa   
in Fotbal intern
17/04/2018, 10:59
Costel Gâlcă, selecţionerul cu care Lupescu va veni la Federaţie

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Chiar dacă nu a anunţat staff-ul pe care îl va avea în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, oamenii din jurul lui Ionuţ Lupescu au conturat formula cu care „Kaiserul” va conduce fotbalul românesc.

Cea mai mare surpriză ar fi pe banca tehnică a naţionalei României. Chiar dacă a primit asigurări că ar rămâne la conducerea „tricolorilor”, surse gsp.ro afirmă că în locul lui Cosmin Contra ar urma să vină Costel Gâlcă, cel care a adus ultimul titlu pentru FCSB în sezonul 2014/2015, atunci când a mai câştigat Cupa României şi Cupa Ligii.

Prunea, Chivu sau Cornel Dinu, în stafful lui Lupescu

În afară de Costel Gâlcă, alţi foşti internaţionali au un loc în echipa lui Ionuţ Lupescu. „Kaiserul” îi va avea aproape pe Florin Prunea, în funcţia de adjunct al secretarului general, în timp ce Cristi Chivu se va ocupa de relaţiile internaţionale ale FRF. Cristi Balaj ar fi noul şef al CCA, în timp ce Crăciunescu, Porumboiu sau Alexandru Tudor vor face parte dintr-o comisie de supraveghere a arbitrilor. În locul lui Stoichiţă la şefia Comisiei Tehnice vor fi Cornel Dinu şi Ioan Andone.

Închide ×