Sport

Costel Orac a făcut infarct! Care este starea legendei lui Dinamo. Exclusiv

Costel Orac, una dintre legendele lui Dinamo, a suferit un infarct.
19.08.2021 | 21:30
Costel Orac a facut infarct Care este starea legendei lui Dinamo Exclusiv
Costel Orac a suferit un infarct! Care este starea legendei lui Dinamo. Exclusiv. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că legenda lui Dinamo a suferit un infarct după ce a cosit prin grădină, în urmă cu câteva zile, când România era sub cod portocaliu de caniculă, și a băut apă rece. Acum, starea sa este stabilă și se află internat la spitalul Fundeni.

Costel Orac se simte mai bine și a vorbit pentru FANATIK,  spunând care este starea lui exactă și confirmând momentul greu prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Costel Orac a suferit un infarct

Costel Orac a suferit un infarct, legenda lui Dinamo fiind în continuare internată la Institulul Clinic Fundeni, dar acum se simte mai bine, iar starea sa este stabilă, fiind în continuare internat și sub supravegherea medicilor.

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simt bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop.

ADVERTISEMENT

Vă mulţumesc că vă gândiţi la mine şi sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută”, a declarat Costel Orac pentru FANATIK.

Costel Orac a jucat peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo, în perioadele 1981-1989 şi 1990-1991, și a trăit câteva dintre cele mai glorioase momente ale clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
  • 62 de ani este vârsta lui Costel Orac

Costel Orac era supărat pe situația de la Dinamo

În luna martie, Costel Orac vorbea despre situația de la Dinamo, fiind supărat pe evenimentele neplăcute care s-au petrecut la clubul pentru care a scris istorie, aplaudându-i pe suporterii din DDB și punând „tunurile” pe spaniolii care preluaseră clubul, dar și pe Ionuț Negoiță:

„Din punct de vedere sportiv și organizatoric, la Dinamo e dezastru, e haos total. Nu știu ce e cu spaniolii și nu mă interesează, dar cine stă și se uită atent vede că de când a preluat Negoiță clubul situația s-a dus doar la vale, așa că era de așteptat acest moment.

ADVERTISEMENT

Modul în care s-a tratat această vânzare a clubului dovedește că nu întâmplător echipa a ajuns aici. E vina tot a lui Negoiță, nu a spaniolilor. El a făcut tranzacția. Nu i-au ieșit și acum nu știe cum să mai scape de echipă”.

„Suporterii cu proiectul DDB nu pot să țină un club de talia lui Dinamo, nu ai cum să faci față! Bine, poți, dar doar dacă ajungi la concluzia că vrei să te menții în Liga 1, ceea ce pentru Dinamo nu e o variantă și nu a fost niciodată.

Echipa asta are o istorie în spate. Decât să te chinui așa și să ții echipa la retrogradare, mai bine falimentezi acum”, spunea Costel Orac.

ADVERTISEMENT