Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an! Fanii, în delir: “Fără el, luam şase”

Razvan Nicolae    Catalin Oprea   
în Fotbal international
26/12/2018, 21:40
Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an! Fanii, în delir: “Fără el, luam şase” GALERIE FOTO
Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an

Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an din 2018. Nowich şi Nottingham Forest au terminat la egalitate, scor 3-3, în etapa a 24-a din Championship. Formaţia portarului român a ratat victoria cu toate că a condus cu 3-0 până în minutul 77. La finalul meciului, portarul român a fost lăudat de o parte dintre fanii “pădurarilor”.

Nottingham Forest a ratat dramatic victoria după ce Norwich a marcat de trei ori în 21 de minute, însă prestaţia lui Costel Pantilimon a fost apreciată. Ultimele două goluri primite de portarul român au venit în minutele de prelungiri, mai exact în 90+4 şi 90+8. Cu un un minut înainte ca Norwich să egaleze, fotbalistul de 31 de ani a primit un cartonaş galben pentru că a întârziat repunerea balonului în joc.

Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an. Cum au reacţionat fanii

Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an din Anglia. La finalul partidei jucate pe terenul lui Norwich, fanii lui Nottingham Forest au lăudat pe reţelele de socializare prestaţia portarului de 31 de ani. “Luam şase goluri fără el în poartă. Ne-a salvat în această seară”, “Pantilimon ne-a ținut în joc”, “Pantilimon a reușit câteva parade și ne-a salvat. Nu-i putem reproșa nimic astăzi” sau “A fost fabulos, păcat că avem o apărare atât de slabă”, au fost câteva dintre reacţiile de pe Twitter.

Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an. Fanii l-au lăudat
Costel Pantilimon a jucat în cel mai nebun meci al finalului de an. Fanii l-au lăudat

Cu toate că este apreciat de fanii lui Nottingham Forest, Costel Pantilimon ar putea să plece de la echipă. Conducătorii “pădurarilor” îi caută deja înlocuitor, cu toate că mai are contract până în vara anului 2021. După 24 de etape, formaţia antrenată de Aitor Karanka ocupă locul zece, la trei puncte de Derby County, echipă care ocupă locul şase, calificabil în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.

Închide ×