Costel Pantilimon, apărat de căpitanul lui Nottingham Forest! ”A fost criticat pe nedrept. Este subapreciat”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Fotbal international
03/05/2019, 14:49
Costel Pantilimon, apărat de căpitanul lui Nottingham Forest! ”A fost criticat pe nedrept. Este subapreciat” GALERIE FOTO
Costel Pantilimon a fost apărat de căpitanul echipei Nottingham Forest, Jack Robinson

Portarul Costel Pantilimon a fost apărat de căpitanul echipei Nottingham Forest, Jack Robinson, care este de părere că portarul român și-a ajutat foarte mult coechipierii în acest sezon din Championship. Fundașul ”pădurarilor” consideră că internaționalul român a fost criticat pe nedrept la începutul sezonului și este subapreciat de fanii de pe arena The City Ground.

Costel Pantilimon, apărat de căpitanul lui Nottingham Forest: ”Ne-am făcut mai mult decât bine”

”Cred că a fost subapreciat, un pic subevaluat. A fost criticat la începutul sezonului, dar a arătat foarte bine în ultimele cinci sau şase luni. A arătat că este un portar de top. Cred că a fost criticat pe nedrept. A avut grijă de noi uneori, ca defensivă, mai ales faţă de mine. Ne-a făcut mai mult decât bine”, a declarat căpitanul lui Nottingham Forest în apărarea lui Costel Pantilimon.

”Se poate vedea că antrenorul şi staful său i-au spus ce vor de la el. Cred că i-au oferit mai multă încredere la meciuri, să domine în careu. Cred că antrenorul care a venit l-a ajutat pe Costel, iar asta a ajutat echipa. Dacă te uiţi la numărul de meciuri fără gol primit în acest sezon, 15 este un număr strălucit. Costel a jucat bine pentru noi în acest sezon şi continuă să-şi îmbunătăţească evoluţia”, a mai spus Jack Robinson pentru site-ul nottinghampost.com.

Costel Pantilimon degajând balonul într-un meci jucat pentru Nottingham Forest
Costel Pantilimon degajând balonul într-un meci jucat pentru Nottingham Forest

Pantilimon, titular în 44 din din 45 de etape

Costel Pantilimon a fost aspru criticat de fanii formației Nottingham Forest în special în startul sezonului, dar numărul celor care l-au contestat pe portarul român s-a diminuat în ultima perioadă. Presa engleză a scris că evoluţia mai bună a internaționalului român este legată de aducerea la echipă a lui Seamus McDonagh, noul antrenor cu portarii.

Indiferent de tehnicianul care a pregătit-o pe Nottingham Forest în acest sezon, spaniolul Aitor Karanka sau nord-irlandezul Martin O’Neill, Costel Pantilimon a fost prima opțiune pentru postul de titular. El a apărat în 44 din cele 45 de etape din actuala stagiune, iar în 15 din ele a părăsit terenul fără să primească gol. Cu o etapă înainte de finalul campiuonatului, ”pădurarii” se află la mijlocul clasamentului fără șanse de promovare, dar și fără griji în privința retrogradării.

Închide ×