Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest! Ce decizie au luat conducătorii clubului

Razvan Nicolae    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
15/06/2019, 11:56
Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest! Ce decizie au luat conducătorii clubului
Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest

Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest, echipă care a treminat pe locul 9 în sezonul recent încheiat din Championship. Conducătorii clubului sunt interesaţi de unul dintre portarii lui Manchester City, care ar urma să fie prima opţiune pentru Martin O’Neill.

Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest. Cine i-ar lua locul

Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular în sezonul viitor la Nottingham Forest. Conform Nottingham Post, oficialii clubului vor să-l aducă pe Arijanet Muric de la Manchester City, portarul urmând să fie adus sub formă de împrumut până în vara anului 2020.

Martin O’Neill şi Seamus McDonagh, antrenorul cu portarii al lui Nottingham Forest, l-au urmărit pe Arijanet Muric în meciul Bulgaria – Kosovo 2-3, partidă care s-a jucat în etapa a 4-a din preliminariile EURO 2020. Fotbalistul de 20 de ani a jucat cinci meciuri pentru Manchester City în sezonul 2018-19, toate fiind în Cupa Ligii. În plus, Muric a fost împrumutat la NAC Breda în startul stagiunii trecute, dar a fost rechemat la echipă după ce Claudio Bravo s-a accidentat.

Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titluar la Nottingham Forest
Costel Pantilimon îşi poate pierde postul de titular la Nottingham Forest

Costel Pantilimon, cel mai bun portar din Championship în sezonul 2018-19

În sezonul recent încheiat, Costel Pantilimon a avut prestaţii foarte bune, iar site-ul whoscored.com l-a desemnat drept cel mai bun portar din Championship. În cele 44 de meciuri jucate pentru “pădurari”, internaţionalul român a reuşit să închidă poarta de 15 ori. Cu toate acestea, fanii echipei antrenate de Martin O’Neill l-au contestat de-a lungul sezonului.

“Cred că a fost subapreciat, un pic subevaluat. A fost criticat la începutul sezonului, dar a arătat foarte bine în ultimele cinci sau şase luni. A arătat că este un portar de top. Cred că a fost criticat pe nedrept. A avut grijă de noi uneori, ca defensivă, mai ales faţă de mine. Ne-a făcut mai mult decât bine. Dacă te uiţi la numărul de meciuri fără gol primit în acest sezon, 15 este un număr strălucit. Costel a jucat bine pentru noi în acest sezon şi continuă să-şi îmbunătăţească evoluţia”, declara Jack Robinson, căpitanul lui Nottingham Forest, pe finalul sezonului.

Închide ×