Costel Pantilimon, la un pas să se transfere în Grecia! Anunțul făcut de englezi

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
10/07/2019, 17:55
Costel Pantilimon, la un pas să se transfere în Grecia! Anunțul făcut de englezi GALERIE FOTO
Costel Pantilimon în meciul amical jucat de România cu Olanda. Goalkeeperul este aproape de un transfer în Grecia. Sursă foto: sportpictures.eu

Costel Pantilimon, cel mai bun goalkeeper din Championship, este la un pas să se transfere în această vară la o formație care evoluează în prima ligă din Grecia. Internaționalul român în vârstă de 32 de ani s-ar putea despărți de Nottingham Forest pentru a juca la Olympiakos Pireu, anunță ziarul Notthingham Post.

Costel Pantilimon, la un pas să se transfere în Grecia

Gruparea Olympiakos Pireu este deținută tot de grecul Evangelos Marinakis, proprietarul lui Forest Nottingham, iar Costel Pantilimon ar urma să fie cedat la formația din Grecia după ce Nottingham l-a împrumutat pe portarul Arijanet Muric, un internațional kosovar în vârstă de 20 de ani de la Manchester City.

Olympiakos Pireu a renunțat la Lefteris Choutesiotis și Iuri Lodighin, iar portughezul Jose Sa și grecukl Marios Siabanis, care are 19 ani, sunt actualii goalkeeperi ai grupării din Grecia. Astfel, Costel Pantilimon ar urma să fie cel de-al treilea portar al lui Olympiakos.

Costel Pantilimon în timpul unui antrenament susținut cu echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu
Costel Pantilimon în timpul unui antrenament susținut cu echipa națională a României. Sursă foto: sportpictures.eu

Olympiakos a terminat pe locul 2 sezonul 2018 – 2019

În vârstă de 32 de ani, Costel Pantilimon a ajuns la Nottingham Forest în iulie 2018 și mai are contract până în vara anului 2021. Goalkeeperul cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro a mai jucat pe parcursul carierei la echipe precum Aerostar Bacău, Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Watford și Deportivo La Coruna.

Okympiakos Pireu a terminat pe locul 2 în clasamentul din Grecia, cu 75 de puncte, la cinci în spatele liderului PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu. Formația din Pireu a adunat 24 de victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri în 30 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019.

Închide ×