Costel Pantilimon, lăudat de antrenorul lui Nottingham Forest! “Este mai bun decât credeau mulţi”

Razvan Nicolae   
în Echipa nationala
25/10/2018, 22:37
Costel Pantilimon, lăudat de antrenorul lui Nottingham Forest! “Este mai bun decât credeau mulţi” GALERIE FOTO
Costel Pantilimon, lăudat de antrenorul lui Nottingham Forest

Costel Pantilimon a fost lăudat de antrenorul lui Nottingham Forest. Portarul român are prestaţii apreciate la echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1979 şi 1980, însă a fost criticat de suporteri după ce “pădurarii” au pierdut meciul cu Norwich, scor 1-2. Aitor Karanka a sărit în sprijinul fotbalistului de 31 de ani.

“A fost bun, este calm. După ultimele două jocuri pe teren propriu, cu Millwall şi cu Norwich, cred că lumea a plecat acasă gândind că a jucat rău. Dar dacă te uiţi la statisticile lui, a apărat mult. A fost realmente bun. Singurul lucru este că pierde câteva baloane cu piciorul. Cred că este mult mai bun decât crede lumea”, a declarat Aitor Karanka.

Costel Pantilimon, lăudat de Aitor Karanka, antrenorul lui Nottingham Forest

Aitor Karanka, antrenorul lui Nottingham Forest, are cuvinte de laudă pentru Costel Pantilimon şi a susţinut că portarul echipei naţionale a României are jucat bine în startul actualului sezon. Tehnicianul spaniol le-a transmis elevilor săi că trebuie să fie mai atenţi la fazele fixe, după ce la meciul cu Norwich au primit două goluri. Cu toate acestea, Karanka a susţinut că jucătorii au analizat deja unde au greşit. După 14 etape, Nottingham Forest ocupă locul şapte şi are ca obiectiv clasarea pe o poziţie care să-i permită accesul în barajul pentru promovarea în Premier League.

“Când ai fost jucător, ştii că lucrul cel mai important este să le oferi încredere. Nu pot uita cât de bine a jucat sezonul trecut pentru noi şi cât de bine o face acum. Au fost meciuri în care nu am primit gol şi nimeni nu a spus cât de bine ne-am apărat la fazele fixe. Este fotbal. Acum am primit două goluri din faze fixe şi trebuie să îmbunătăţim. Dar primii care trebuie să ştie asta sunt jucătorii. Am simţit după meci că ştiu acest lucru, au discutat mult în vestiar”, a mai precizat Aitor Karanka.

Costel Pantilimon, lăudat de Aitor Karanka, antrenorul lui Nottingham Forest
Costel Pantilimon, lăudat de Aitor Karanka, antrenorul lui Nottingham Forest
Închide ×