Costel Pantilimon, pe făraş la Nottingham Forest! Deşi a jucat toate meciurile i se caută înlocuitor

Sorin Dumitrescu    Andrei David   
în Sport
25/12/2018, 16:55
Costel Pantilimon, pe făraş la Nottingham Forest! Deşi a jucat toate meciurile i se caută înlocuitor GALERIE FOTO
Costel Pantilimon pe făraşa la Nottingham Forest. I se caută înlocuitor

Internaţionalul român Costel Pantilimon este pe făraş la Nottingham Forest. Deşi a jucat toate meciurile din acest sezon, adică în cele 23 de etape ale turului, Panti are mari şanse ca în această iarnă să se despartă de pădurari. Informaţia este oferită de cotidianul local, care scrie că oficialii clubului s-ar fi înţeles deja cu înlocuitorul românului, Karl Darlow de la Newcastle United, acolo unde luistruieşte banca de rezerve.

Este greu de înţeles cum de un club, în speţă Forest, este gata să renunţe la un jucător care nu a lipsit nici un meci din tur, fără ca acesta să dorească să meargă la o echipă mai bună. Pentru că dacă evoluţiile sale l-ar fi nemulţumit pe antrenorul Aitor Aranka nimic nu l-ar fi împiedicat pe tehnicianul iberic să îl treacă pe român pe bancă sau chiar pe linie moartă. În plus, Nottingham Forreest a primit în 23 de partide tot atâtea goluri, ceea ce îi conferă statutul de a doua echipă ca şi calitate a defensivei. mai mult, Aranka l-a lăudat public pe român.

Costel Pantilimon e pe făraş, dar are contract cu Nottingham Forest până în 2021

Într-un singur meci Pantilimon a ieşit de pe teren cu sacul plin, dar, paradoxal, echipa sa nu a pierdut atunci, în cel mai nebun meci al sezonului din Championship, Aston Villa – Nottingham Forest 5-5. Cu toate că antrenorul şi coechipierii au vorbit mereu numai la superlativ de Panti, presa locală şi fanii îi reproşează două lucruri importante: faptul că nu are joc bun de picior şi că nu are o comunicare bună cu fundaşii săi. Pantilimon a semnat un contract cu Forest valabil până în 2021.

Costel Pantilimon pe făraşa la Nottingham Forest. I se reproşează jocul slab de picior şi a comunicării cu fundaşii
Costel Pantilimon pe făraş la Nottingham Forest. I se reproşează jocul slab de picior

Darlow a fost nr.1 la Nottingham până în 2014, când a plecat la Newcastle. De serviciile sale se interesează şi liderul ligii secunde, Leeds United, cota jucătorului fiind de 4 milioane lire sterline, adică aproape şase de euro. Pantilimon a mai evoluat în fotbalul englez la Manchester City, Sunderland, Watford şi acum a ajuns la Nottingham.

Închide ×