Fotbal international

Costel Pantilimon, scandal cu turcii după ce a absentat de la antrenament! Reacția clubului Denizlispor

31.03.2021 | 10:40
Costel Pantilimon scandal cu turcii dupa ce a absentat de la antrenament Reactia clubului Denizlispor
ADVERTISEMENT

Portarul echipei Denizlispor, Costel Pantilimon, se află în centraul unui scandal de proporții în Turcia după ce a absentat nemotivat de la antrenament, iar conducătorii clubului au reacționat vehement în acest caz.

După ce s-a despărțit de Nottingham Forest, portarul de 34 de ani a semnat în septembrie anul trecut cu Denizlispor un contract care expiră în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Pantilimon și-a anunțat retragerea de la echipa națională și a lăsat să se înțeleagă că este nemulțumit de abordarea pe care a avut-o selecționerul Mirel Rădoi.

Denizlispor vrea să-l pedepsească pe Costel Pantilimon după ce a absentat de la antrenament

La scurt timp după ce a ajuns în Turcia, Costel Pantilimon a devenit titularul celor de la Denizlispor, însă evoluțiile sale nu au fost cele așteptate și astfel românul și-a pierdut locul între buturile echipei aflate pe ultimul loc în campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon, care nu a mai jucat vreun meci în ultimele două luni a absentat de la ultimul antrenament al formației turce, iar conducătorii celor de la Denizlispor au dat un comunicat în care spune că vor apela la toate căile legale pentru a-l sancționa pe jucător.

”În cazul fotbalistului nostru Costel Pantilimon, care fără să îşi motiveze absenţa nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi (n.r. – marți), s-a făcut o constatare notarială. Jucătorul în cauză nu a trimis la club vreo scutire sau informare de reziliere.

ADVERTISEMENT

Anunţăm cu respect că vom recurge la toate căile legale în cazul acestui fotbalist care a acţionat contrar contractului său şi a arătat o atitudine care este departe de profesionalism”, se arată în comunicatul clubului Denizlispor.

Pantilimon și-a înceout cariera la Politehnica Timișoara, iar în 2011 a fost transferat la Manchester City. Uriașul de 2,03 metri nu a reușit să se impună la colosul din Premier League și după trei ani a fost cedat la Sunderland. Cum nici aici nu a convins, el a ajuns la Wartford.

ADVERTISEMENT

Mai mult rezervă, în continuare, Pantilimon a fost împrumutat la Deportivo La Coruna și apoi la Nottingham Forest, care după jumătate de sezon l-a achiziționat definitiv. În primul an el a fost titular, dar apoi a ieșit din poartă și în cele din urmă a fost împrumutat la Omonia Nicosia, înainte de a fi cedat definitiv la Denizlispor.

ADVERTISEMENT