Fotbal international

Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă: “E cel mai slab portar din Championship” Video

16.03.2019 | 19:35
Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă

Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă în poarta lui Notthingham Forest. “Pădurarii” au terminat la egalitate meciul cu Ipswich, scor 1-1, din etapa a 38-a din Championship, iar internaţionalul român a greşit la golul adversarilor.

Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă. Fanii nu îl mai vor în primul 11

Costel Pantilimon a fost ironizat de fani după o nouă gafă, portarul de 32 de ani nereuşind să pareze o minge trimisă în careu de Gwion Edwards. Internaţionalul român nu a intervenit, iar Collin Quaner a deschis scorul în minutul 5. Imediat, fanii lui Nottingham Forest au postat mai multe mesaje pe Twitter în care cereau ca fotbalistul să fie lăsat pe banca de rezerve.

“Încă o minge pe care Pantilimon nu o prinde”, “De ce nu este folosit Steele? Pantilimon este îngozitor”, “Wow, încă o gafă a lui Pantilimon”, “E cel mai slab portar din Championship. Fură salariul tipul ăsta”, “Pariez că Pantilimon a cerut să-i fie lăsată mingea, ca apoi să se uite la ea” sau “Pantilimon nu poate să respingă nicio minge”, au fost reacţiile fanilor lui Nottingham Forest pe Twitter.

Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă
Costel Pantilimon şi-a pus în cap suporterii după o nouă gafă

Jurnaliştii englezi l-au lăudat după Ipswich – Nottingham Forest 1-1

Jurnaliştii de la Nottingham Post l-au lăudat pe Costel Pantilimon şi au susţinut că portarul de 32 de ani nu a greşit la golul marcat de Collin Quaner. În plus, britanicii au scris că internaţionalul român a avut două parade pe finalul meciului şi a salvat un punct.

“E greu de spus dacă poate avea o vină la golul marcat de Ipswich. Pe finalul meciului a avut două parade care au salvat remiza. Nota: 7/10”, au notat jurnaliştii britanici. După 38 de etape, Nottingham Forest ocupă locul 11, cu 54 de puncte, trei mai puţine decât Aston Villa, echipă care se află pe locul şase, poziţie care permite calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.