Cele mai citite

Pantilimon s-a decis: “Aici vreau să joc de la vară!”

A venit în această iarnă la clubul din Championship şi a convins. Un internaţional român este gata să continue cu Nottingham Forest.
16.04.2018 | 21:44
Pantilimon s-a decis:

Costel Pantilimon pare a-şi fi găsit, în sfârşit, clubul unde să se simtă bine şi unde să joace în mod constant. În iarnă, după o jumătate de sezon neconvigătoare în Primera Division, la Deportivo La Coruna, românul a fost din nou împrumutat de Watford. De acestă dată în Championship, la o fostă glorie a fotbalului englez, Nottingham Forest.

De când a devenit pădurar Pantilimon a jucat în toate cele 13 meciuri din iarnă şi până acum şi a încasat cu un gol mai mult decât numărul apariţiilor sale. Problema este că la vară îi expiră împrumul de la Watford, club de care este legat contractual până în vara lui 2019.

Panti se simte excelent la Nottingham

Şefii lui Forest au fost convinşi de evoluţiile portarului român, iar antrenorul Aitor Karanka a cerut expres ca jucătorul să fie achiziţionat definitiv. Lucru care nu ar fi prea greu pentru cei de la Forest, pentru că românul nu costă o avere. Iar Pantilimon, pentru a-i convinge pe şefii clubului să facă acest pas, a vorbit pentru revista clubului în termeni extrem de elogioşi.

 
“Îmi plac spiritul clubului, istoria şi echipa. Am colegi foarte buni şi staful este de asemenea bun. Sper să fiu aici şi sezonul viitor şi să pot ajuta echipa cât mai mult pentru obiectivele pe care le avem. Chiar îmi place ce se întâmplă aici. Am sufletul deschis pentru a continua la acest club, de a lucra cu managerul (n.r. – Aitor Karanka), deoarece am o bună relaţie cu el şi îmi place modul în care îi tratează pe jucători. De asemenea, îmi place stilul de fotbal şi ce pot să spun este că e o plăcere să lucrez cu el, cu staful lui şi cu toţi coechipierii mei de aici. Este un antrenor foarte pasionat şi vrea binele tuturor. Pentru mine, este o plăcere să lucrez cu el şi sper că vom avea o lungă istorie împreună la acest club. Nu mă gândesc prea mult acum la viitor. Sunt doar concentrat pe ceea ce avem de făcut, în special pe treaba mea”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri