Life

Costi Diță, confundat cu Giani din serialul Las Fierbinți. Cum reacționează actorul

02.04.2021 | 22:49
Costi Dita confundat cu Giani din serialul Las Fierbinti Cum reactioneaza actorul
Costi Diță, confundat cu Giani din serialul Las Fierbinți. Cum reacționează actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Costi Diță este confundat adesea cu personajul Geani pe care-l joacă de ani buni în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV. Actorul a mărturisit cum reacționează în fața acestor situații, povestind deschis un episod petrecut înainte de pandemie. 

Vedeta a dezvăluit că oamenii asimilează rolul său ca fiind cât se poate de real, fiind întrebat adesea cum mai stau lucrurile în satul Fierbinți Târg, acolo unde au loc filmările producției. Artistul se simte ciudat când este perceput ca fiind Geani, nu actorul care interpretează acest rol.

ADVERTISEMENT

Actorul se simte ușor inconfortabil când este pus în fața unor situații neplăcute de felul acesta, Costi Diță precizând cu această ocazie că nu vrea să-i supere pe cei care îl asimilează frecvent cu Geani din celebrul serial „Las Fierbinți”.

Costi Diță, asimilat cu Geani din Las Fierbinți. Actorul a spus totul

„Percepția cui? A oamenilor? Dacă da, cea mai inedită este că Giani există în mod real. Și asta s-a întâmplat așa: eu umblam prin București, când nu era pandemie, pe la 22 – 23 noaptea, și m-am întâlnit cu un băiat care, foarte mirat, m-a întrebat: «Ce faci, Giani?»

ADVERTISEMENT

Și eu am zis «Bine», iar apoi m-a întrebat dacă mă duc înapoi, în Fierbinți și i-am zis că nu, că stau în alt cartier și am plecat. Știu că săracul a rămas așa: «Ce-i asta? Viața e o minciună?».

Bine, nu a fost prima oară când mi s-a întâmplat asta. Dar e ușor ciudat, că totuși nu e un reality-show”, a mărturisit Costi Diță într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul nu ține minte perfect primele zile de filmări, însă știe că a avut emoții foarte mari. Geani din Las Fierbinți are o bucurie imensă când merge pe platouri, fiind prezent în echipa serialului de la Pro TV de mai bine de 10 ani.

„Nu am cum să-mi amintesc prima zi de filmare, dar îmi amintesc cumva vibrația aia de început în care bâjbâiam așa și încercam să îmi dau seama pe unde e personajul. Emoțiile erau foarte mari, încercări în toate direcțiile.

ADVERTISEMENT

Dragoș Buliga ne ajuta și știu că era un soi de neliniște așa… Oare e bine?! Mergeam la montaj și ziceam: ah, nu e bine trebuie mai nu știu cum. 

Asta nu mai există acum, dar există emoția aia de început și există în continuare bucuria cu care mă duc acolo și cu care îmi desfășor activitatea – asta a exista și atunci, și acum.

E mai puțină nesiguranță și mai puțină panică. Evident, e și acum, dar nu cum era atunci. Și, cum am mai spus, cred că ține de echipă, de oamenii care activează în acest proiect, nu doar de mine”, a mai adăugat Costi Diță, mai arată sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT