Life

Costi Ioniță, adevărul despre femeile din viața sa. Ce calități caută la o parteneră

07.05.2021 | 18:45
Costi Ionita adevarul despre femeile din viata sa Ce calitati cauta la o partenera
Costi Ioniță, adevărul despre femeile din viața sa. Ce calități caută la o parteneră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță a spus adevărul despre femeile din viața sa, mărturisind sincer și deschis care sunt calitățile pe care le caută la o parteneră. Cântărețul se ghidează foarte mult după câteva „reguli” nescrise. 

Impresarul a avut foarte multe relații, de scurtă sau de lungă durată, ba chiar a fost la un pas să se căsătorească. Cu toate astea în prezent artistul este singur, asta pentru că are niște așteptări importante de la femeia de lângă el, care trebuie să fie neapărat frumoasă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul pune foarte mare accent și pe compatibilitate, mărturisind că la un moment dat s-a despărțit de o femeie tocmai pentru că lipsea acest element. Costi Ioniță crede că acum nu e pregătit pentru o relație, fiind plecat din țară jumătate din an.

Costi Ioniță, despre ce caută la o femeie. De ce calități ține cont

Costi Ioniță se gândește să devină și tată la un moment dat, dar asta se va întâmpla numai când va găsi femeia potrivită. Impresarul crede că stabilitatea este extrem de importantă atunci când decizi să te așezi la casa ta, pentru a întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

„Momentan nu aș putea să spun că sunt într-o relație oficială cu cineva. Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil. Toate vin la momentul potrivit. Când faci acest pas trebuie să ai și partenera de viață potrivită.

Plus că eu sunt plecat 6 luni pe an din țară. Pentru a face un copil trebuie să ai o stabilitate. Spațiul tău de iubire cum îmi place mie să spun.

ADVERTISEMENT

Toate la timpul lor. Direcțiile duc și către acest lucru. Am simțit de câteva ori. Toate femeile din viața mea au fost minunate și superbe. E clar că trebuie să fie o femeie frumoasă.

Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente: compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală.

ADVERTISEMENT

Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai există un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase.

Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe. Pentru mine acest punct este foarte important”, spunea în urmă cu ceva vreme Costi Ioniță, notează spynews.ro.

Cântărețul adoră blondele, dovadă că în urmă cu mai bine de 10 ani s-a iubit cu Issa Casian din trupa Elegance. După 3 ani relația lor s-a terminat, solistul fiind văzut alături de bulgăroaica Andrea Teodorova.

De pe lista lui Costi Ioniță nu lipsește Irina Popescu, yoghină în vestita organizație Misa, condusă de Gregorian Bivolaru, precum și fosta asistentă de televiziune Cristina Pană, bună prietenă cu Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT
Tags: