Life

Costi Ioniță, colaborare surpriză cu Anna Lesko, Anda Adam, Cream, Minodora și Emy Alupei. E melodia finalului de an 2020?

30.10.2020 | 16:15
Costi Ionita colaborare surpriza cu Anna Lesko Anda Adam Cream Minodora si Emy Alupei E melodia finalului de an 2020
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță le-a pregătit fanilor o colaborare surpriză alături de mai multe artiste. Este vorba despre Anna Lesko, Anda Adam, Cream, Minodora și Emy Alupei și se anunță un mare hit al anului 2020. 

Cântărețul a făcut anunțul recent la emisiunea “Vorbește lumea”. Videoclipul a fost deja postat pe canalul de YouTube și a strâns deja aproape 90.000 de vizualizări în câteva ore.

ADVERTISEMENT

Cele cinci dive apar în ipostaze incendiare, iar vocile lor alcătuiesc o piesă ce se anunță un succes al acestui an.

Costi Ioniță, colaborare surpriză. E melodia finalului de an 2020?

Deși anul acesta s-a dovedit a fi un dezastru pentru toată lumea, artiștii au făcut tot posibilul pentru a-i bucura pe fani. Costi Ioniță a lansat o piesă alături de alte cinci artiste și deja a strâns un număr record în doar câteva ore de când a fost postată.

ADVERTISEMENT

Producătorul acestei melodii este chiar Costi Ioniță, iar cele care au compus versurile sunt Anna Lesko, Emy Alupei și Alina Manolache. Piesa se numește “Binele nostru” și vorbește despre faptul că nu trebuie să ascultăm gura lumii dacă vrem să realizăm ceva și să ne îndeplinim obiectivele.

Costi Ioniță și-a adunat “Reginele”, așa cum le numește pe cele cinci dive, și împreună au creat o melodie inedită. Fiecare a reușit să-și transmită mesajul, iar piesa și videoclipul au fost realizate într-un mod creativ.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, Anda Adam, Cream, Minodora și Emy Alupei au reușit să transmită un vibe pozitiv cu ajutorul vocilor, dar mai ales al videoclipului, care va fi apreciat de mulți reprezentanți ai genului masculin.

Noul single este o piesă trap cu influențe balcanice, iar Costi Ioniță a reușit să le pună într-o lumină pozitivă pe toate cele cinci cântărețe. Fiecare dintre ele reprezintă câte un element, și anume aerul, apa, focul, pământul și spațiul.

ADVERTISEMENT

Românilor le plac combinațiile muzicale inedite și videoclipurile originale, așa că noua piesă va fi pe placul multora. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca artistul să colaboreze cu atâtea fete, însă este clar că a vrut să-i surprindă pe fani.

Toți s-au întrecut pe sine și au reușit să transmită un mesaj impresionant în cele trei minute ale piesei

Costi Ioniță a participat la “Masked Singer România”de la Pro TV și a fost demascat, fiind “Vulpoiul”. Anna Lesko și Anda Adam au participat în același timp la “Ferma: Orășeni vs. Săteni”, iar Cream a fost concurentă în ediția din 2019 a emisiunii.

ADVERTISEMENT