Life

Costi Ioniță, dezvăluire neașteptată la Chefi la cuțite. Cum și-a schimbat complet viața acum 9 ani

24.03.2021 | 08:03
Costi Ionita dezvaluire neasteptata la Chefi la cutite Cum sia schimbat complet viata acum 9 ani
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță a făcut o dezvăluire neașteptată în emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, unde a mărturisit cum și-a schimbat viața complet în urmă cu mai bine de 9 ani. Artistul a mărturisit de ce a devenit vegan. 

Fostul concurent de la Survivor România 2021 s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în urmă cu ani buni, un medic român recomandându-i să renunțe definitiv la carne. Vedeta nu mai consumă prăjeli, în schimb consumă foarte mult humus, guacamole, linte sau tabule.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, renumitul artist se menține în formă maximă și datorită sportului pe care-l practică zilnic. În plus, Costi Ioniță face multă yoga și meditație, dovadă că reușește să aibă o condiție fizică de invidiat, deși recunoaște că nu se odihnește prea mult.

Costi Ioniță, mărturie sinceră la Chefi la cuțite. Cum a ajuns să fie vegan

„Faptul că mă mențin într-o formă bună și gândește-te că nu prea dorm în ultimul timp. Dacă nu aș fi fost vegan nu știu dacă aș fi rezistat, faptul că modul de viață și de alimentație, în mod special. Contează foarte mult că fac și yoga, meditație și sport în fiecare zi. 

ADVERTISEMENT

Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici.

Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis «nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci» și asta a fost pentru mine un semn”, a mărturisit Costi Ioniță în emisiunea culinară de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a venit cu un preparat unic în lume în show-ul „Chefi la cuțite”, jurații fiind delectați cu un pateu cu spirulină asezonat cu avocado și roșii, orez și bucățele de tofu, totul într-un ansamblu de lapte de cocos.

„În 2008 a avut un concert (n.r. Bob Sinclar) și un prieten a zis că am 5 minute să dau play la piesă cu ăsta. Asta a fost șansa vieții mele. Am lucrat în noaptea aia o piesă.

ADVERTISEMENT

Am așteptat dimineața, a venit domnul și a zis «Wow. Ce-i asta? Vreau piesa asta». Și peste 3 luni m-am trezit în Miami direct cu Shaggy și am făcut o mare colaborare”, a mai spus Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT
Tags: