Life

Costi Ioniță gătește la Chefi la cuțite. Preparatul inedit cu care îi va da gata pe jurați

23.03.2021 | 14:56
Costi Ionita gateste la Chefi la cutite Preparatul inedit cu care ii va da gata pe jurati
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță va putea fi urmărit în seara de marți, 23 martie, în emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, unde a venit cu un preparat inedit. Fostul concurent de la Survivor România speră să-i dea pe spate pe jurații de la Antena 1. 

Renumitul artist le-a pregătit lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un fel de mâncare pe placul său. Este vorba de un preparat vegan despre care cântărețul susține că este „unic în lume”.

ADVERTISEMENT

Producătorul muzical a renunțat definitiv la produsele din carne în urmă cu mai bine de un an și în momentul de față este ovo-lacto-vegetarian. Costi Ioniță are un stil de viață cât se poate de sănătos, care și-a pus amprenta asupra siluetei sale.

Costi Ioniță, în ipostaza de bucătar. Va apărea la Chefi la cuțite

„Știu să gătesc, dar nu petrec timp în bucătărie, din cauza faptului că nu am timp mai deloc, și nu pentru ca nu aș ști sau nu aș vrea. Deocamdată, mama gătește pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am adoptat un mod de viață sănătos și ca atare am renunțat la a mai consuma carne, prăjeli, mâncăruri grase și mai ales din cele cu E-uri. Încerc să mănânc cât pot de natural.

Mănânc foarte multe salate datorită faptului că sunt vegetarian, dar îmi place foarte mult să mănânc pizza”, spunea în urmă cu ceva timp Costi Ioniță într-un interviu pentru slabsaugras.ro.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care este preparatul pe care cântărețul l-a realizat pentru cei trei jurați de la Antena 1, momentul putând fi urmărit începând de la ora 20:30. Tot în seara aceasta vor ajunge în fața bucătarilor iscusiți și alte personaje.

Ediția se anunță a fi una foarte „colorată”, în platoul show-ului culinar fiind prezentă și o vrăjitoare. Este vorba de Melissa, care vine împreună cu fiica sa pentru a pregăti o rețetă tradițională.

ADVERTISEMENT

Momentul vrăjitoarei este unul așteptat de telespectatorii emisiunii „Chefi la cuțite” pentru că femeia urmează să stabilească dacă chef Cătălin Scărlătescu are sau nu cununiile legate.

ADVERTISEMENT