Life

Costi Ioniță sare în apărarea lui Andrew Tate, anchetat pentru viol și trafic de persoane! Declarații halucinante: „A salvat viețile băiețeilor”

Costi Ioniță i-a sărit în apărare lui Andrew Tate, iar argumentele sale sunt cel puțin discutabile. Ce teorie are cântărețul, celebru deja pentru părerile sale controversate?
10.01.2023 | 11:15
Costi Ionita sare in apararea lui Andrew Tate anchetat pentru viol si trafic de persoane Declaratii halucinante A salvat vietile baieteilor
Costi Ioniță îi ia apărarea lui Andrew Tate. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrew ”Cobra” Tate are parte de sprijin de unde nu se aștepta! Compozitorul și cântărețul Costi Ioniță a șocat pe toată lumea cu laudele pe care i le-a adus individului anchetat astăzi pentru proxenetism, care a stârnit o serie de polemici cu declarațiile sale, unele mai halucinante decât altele.

Cazul Andrew Tate provoacă reacții neașteptate! Costi Ioniță, sare în sprijinul milionarilor anchetați pentru viol și trafic de carne vie

Cazul Tate e mai mult decât un dosar instrumentat de procurori, în care acesta trebuie să dea socoteală pentru că forța tinere să facă videochat. E un adevărat fenomen și… culmea este că fratele fostului partener al Biancăi Drăgușanu are adepți, persoane care vin cu tot felul de argumente cel puțin discutabile.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor care i-au luat apărarea până acum, în ciuda stenogramelor apărute pe piață care arată că procurorii au câteva motive întemeiate să îl ancheteze, se leagă de tot felul de detalii sau chiar inventează teorii, evitând să vorbească strict despre subiectul pentru care Andrew și fratele său au fost luați pe sus de mascați.

După cum vă spuneam, unul dintre cei care îl apreciază pe Tate este chiar Costi Ioniță. Și în această poveste, Costi vede o mașinațiuni, oameni răi care se află în spate și vor să îl distrugă pe bărbatul care a ”salvat viețile” a mai multor copii. Ce-i drept, nu e prima oară când Costi vine cu scenarii despre lumea în care trăim.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta a spus că folosirea cardului bancar este o mare capcană întinsă umanității, făcând un apel către fanii săi să plătească doar cash. O altă teorie de-ale lui Costi este că am putea fi otrăviți din cer, artistul făcând un comentariu despre chemtrails pe TikTok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

Costi Ioniță, avocatul fostului kickboxer: „A salvat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă”

Cu privire la cazul Tate, Costi vede, așadar, o întreagă operațiune. Cântărețului i se pare totul cusut cu ață albă. „Să zic, să nu zic, dar până la urmă zic. Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

ADVERTISEMENT

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, este comentariul suprarealist făcut de Costi Ioniță pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Cântărețul, niciun cuvânt despre motivele pentru care Andrew e purtat prin tribunale

Nu-și propune nimeni să demonteze declarațiile lui Costi, însă ne putem pune câteva întrebări despre cele relatate de el. Cu alte cuvinte, artistul sugerează că toți bărbații trebuie să facă sală, să se blindeze cu mușchii lui Andrew Tate ca să poată cuceri o fată, ceea ce din start miroase a discriminare.

De asemenea, nu știm cum au ajuns Andrew Tate și Costi Ioniță la concluzia că toate femeile din lume își doresc un bărbat care să arate ca bărbatul ce și-a creat un imperiu în lumea videochatului.

Or fi făcut ei un sondaj, probabil! Cât despre misoginismul lui Tate, cântărețul nu a reușit să afle încă, din presă, căci, îl cităm „poate făcuse anumite lucruri”. Oare să nu fi aflat despre ce lucruri e vorba? Hmmm…

Până una alta, Andrew Tate și fratele său au ajuns marți, 10 ianuarie 2023, la Curtea de Apel București. Cei doi sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

ADVERTISEMENT