Life

Costi Ioniță, neatins de scandalul de la Eurovision. A adunat 11 artiști pentru o singură melodie!

Costi Ioniță nu e deloc afectat de scandalul de la Eurovision. Compozitorul a dat o nouă lovitură, un adevărat record din punct de vedere muzical. Piesa lansată ieri a intrat deja în trending.
23.02.2022 | 13:30
Costi Ionita neatins de scandalul de la Eurovision A adunat 11 artisti pentru o singura melodie
Costi Ioniță, un nou record muzical: a lansat o piesă cu 11 artiști. Foto: Youtube/ Facebook
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță nu pare să fie mișcat de acuzațiile de plagiatură care i s-au adus după calificarea în finala națională de la Eurovision.

Cântărețul a reacționat imediat după a doua semifinală, dar apoi nu a mai vrut să alimenteze acest scandal, având alte proiecte. Unul dintre acestea s-a lansat în urmă cu câteva ore și este vorba despre un adevărat record din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT

Cantautorul a adunat nu mai puțin de 11 artiști pentru o singură melodie, printre care se regăsesc nume sonore din industria folclorului și a muzicii de petrecere.

Costi Ioniță a strâns 11 artiști într-o singură melodie

Melodia a strâns peste 470.000 de vizualizări de ieri până astăzi. Se află pe locul 17 în trending la ora actuală, cu tendință de creștere.

ADVERTISEMENT

În clipul lui Costi Ioniță, după cum spuneam mai sus, apar 11 cântăreți celebri de la noi.

Jador, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Baboiash, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Anisha, Ornela Pasăre, Ion Paladi, Emilia Ghinescu și Paul Stângă sunt cei care cântă împreună cu Costi melodia „Viața omului”.

Inițiativa inedită a lui Ioniță a fost bine primită de mare parte din public. Piesa pe care a lansat-o împreună cu cei 11 artiști a primit numeroase comentarii pe Youtube în ultimele ore.

ADVERTISEMENT

„Costi unește generațiile și realizează un proiect muzical la superlativ. Felicitări pentru inițiativă și munca depusă. Păcat că unii nu apreciază astfel de piese. Sunt fără doar și poate ”Next Level”;

Asta înseamnă să fii un artist complet, să poți cânta orice gen de muzică! Felicitări, Jadorașul nostru frumos, carismatic și talentat!;

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce face Costi e artă adevărată. Păcat ca unii nu îl apreciază. De când e venit înapoi în România numai hit scoate”, sunt câteva dintre cele peste 1.000 de comentarii apărute la clipul melodiei.

Compozitorul, acuzat de plagiat

Costi Ioniță se pregătește pentru finala Eurovision România, care va avea loc pe 5 martie. Prezența lui la Selecția Națională cu piesa „România mea” a fost destul de criticată de fanii concursului muzical european.

Unii consideră melodia mult prea naționalistă pentru un show precum Eurovision, însă cele mai dure acuzații sunt legate de vechimea melodiei.

Piesele înscrise nu trebuiau să fie lansate înainte de 1 septembrie 2021. Melodia lui Costi seamănă foarte bine cu piesa „Ziua mea”, lansată în anul 2004, iar mulți spun că este un plagiat evident și ar trebui să fie descalificată.

 

ADVERTISEMENT