Life

Costi Ioniță, noi teorii ale conspirației: De ce nu este bine să utilizăm cardul bancar: ”Atunci va începe jihadul”

Costi Ioniță are o nouă teorie a conspirației. De această dată, artistul a spus ce se va întâmpla dacă vom continua să utilizăm cardurile bancare.
04.11.2022 | 17:02
Costi Ionita noi teorii ale conspiratiei De ce nu este bine sa utilizam cardul bancar Atunci va incepe jihadul
Costi Ioniță le cere românilor să evite utilizarea cardurilor bancare. Sursă foto: freepik / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță i-a pus pe gânduri pe internauți cu ultima sa postare. Celebrul artist spune că nu este bine să utilizăm cardul bancar, iar consecințele ar putea fi devastatoare.

Costi Ioniță, teorii conspiraționiste și avertisment pentru cei care utilizează carduri bancare

După cum prea bine știm, în timpul pandemiei de coronavirus, dar și după, românii au ales să utilizeze din ce în ce mai des, plata cu cardul bancar.

ADVERTISEMENT

Este mai igienic, mai rapid, iar uneori și mai simplu, având în vedere că se poate plăti și cu telefonul, atunci când nu avem bani la noi. Pe de altă parte, Costi Ioniță are un scenariu cât se poate de sumbru cu privire la viitorul banilor lichiziți.

Pentru că numărul utilizatorilor de carduri bancare continuă să crească, artistul spune că dacă se va ajunge la momentul în care plata cu cardul o va întrece pe cea cash, atunci, banii vor ajunge să fie scoți din circulație, spune el.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Costi Ioniță are o teorie a conspirației inedită. Acesta spune că autoritățile vor decide că nu mai este nevoie de bani cash, iar acela va fi momentul în care va începe ”jihadul”, mai exact, controlul perfect al populației.

Costi Ioniță: ”Atunci va începe ”jihadul”

Pentru a nu se ajunge la o astfel de situație, artistul a făcut un apel la toți urmăritorii săi să utilizeze cât mai mult plata cash și să evite cardurile bancare.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care plățile cu cardul le vor depăși pe cele cu cash, vor scoate banii din circulație și vor spune că nu mai este nevoie de banii fizici și atunci va începe „jihadul”, controlul perfect al populației și nicidecum al banilor negri, despre care spun ei, de fapt. Fraților, plătiți cât mai mult cash, ca să rezistăm”, a povestit Costi Ioniță, într-un videoclip postat pe TikTok, notează Spynews.

Amintim că precizările acestuia vin și după ce anterior, s-a vorbit despre posibilitatea eliminării plății salariilor cu bani cash.

ADVERTISEMENT

Clipul video postat de artist a strâns nenumărate aprecieri, dar și comentarii. Sunt oameni care i-au susținut ideea și i-au dat dreptate.

De asemenea, au fost și internauți care au dezvăluit că atunci când folosesc cardul bancar ajung să plătească mai mult la cumpărături, decât calculele făcute acasă, înainte.

Menționăm că de ceva vreme, Costi Ioniță împărtășește cu urmăritorii o mare parte din viața sa. Așa a făcut-o și în momentul în care s-a arătat complet dezamăgit de vacanța sa din Grecia.

ADVERTISEMENT
Tags: