Life

Costi Ioniță și Adrian Minune, imagine de colecție din 2000. Cum arătau cei doi cântăreți

Costi Ioniță și Adrian Minune, imagine de colecție din 2000. Iată cum arătau cei doi cântăreți acum două decenii.
03.09.2021 | 16:52
Costi Ionita si Adrian Minune imagine de colectie din 2000 Cum aratau cei doi cantareti
Costi Ioniță și Adrian Minune, imagine de colecție din 2000. Cum arătau cei doi cântăreți. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță și Adrian Minune au făcut furori cu melodia „Of, viața mea”, lansată în anul 2000. Producătorul muzical a publicat, pe contul său de Instagram, o imagine de colecție din acea perioadă.

Piesa lansată cu mai bine de două decenii în urmă se aude chiar în ziua de astăzi la petreceri. În timp ce Adrian Minune a continuat să fie interpret de manele, Costi Ioniță a abordat și alte genuri muzicale.

ADVERTISEMENT

Costi Ioniță și Adrian Minune, imagine de colecție din 2000

Costi Ioniță și Adrian Minune au lansat împreună melodia de succes „Of, viața mea” în anul 2000, care a făcut furori la acea vreme. Producătorul a postat o imagine de la acea vreme, amintindu-și cu nostalgie de succesul de atunci.

Adrian Minune a continuat să cânte manele, în timp ce Costi Ioniță a abordat și alte genuri. Chiar și după ce a plecat în SUA pentru a le compune melodii artiștilor de renume, acesta nu a uitat de unde a plecat.

ADVERTISEMENT

„Amintiri din copilărie”, a scris Costi Ioniță în dreptul fotografiei cu Adi Minune, veche de 21 de ani, pe Instagram.

Costi Ioniță și Adrian Minune
Costi Ioniță și Adrian Minune în 2000. Sursa foto: Instagram

Celebra melodie „Of, viața mea” nu a fost compusă de Costi Ioniță și nici de cel cu care a cântat-o. În cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, Florin Salam a dezvăluit că el este, de fapt, autorul piesei. Nefiind atât de cunoscut la vremea respectivă, Florin Salam nu a cântat melodia.

ADVERTISEMENT

„Of, viața mea?… Da, eu am făcut piesa asta! Numai că, acum îmi cer scuze de la… cei care n-au știut, de fapt!…

Piesa asta nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea! Compoziția a fost a mea, 100%. Eu trebuia s-o cânt de fapt, dar na, pe vremea aia nu eram cunoscut.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că a cântat-o nașul meu (n.r. Adrian Minune) care, nu se mai pune problema… Dar, Costi trebuia să anunțe și el: asta e melodia lui Florin Salam!

Dar n-a anunțat, lasă, măcar să le anunțe pe astea, de acum încolo! Pe astea e obligat să le anunțe!”, a declarat Florin Salam pentru sursa citată.

Vali Vijelie a declarat, la un moment dat, că el a scris piesa. Interpretul a spus că Adrian Minune i-a cerut voie să cânte piesa, împreună cu Costi Ioniță.

Acesta a mai spus, totodată, că a primit 2.000 de dolari din partea lui Adrian Minune pentru a-i acorda dreptul să interpreteze melodia.

ADVERTISEMENT