Cele mai citite

Costi Nica a plecat de la Atalanta! Cu cine a semnat fundaşul. Prima REACŢIE

Fundaşul român, Costi Nica a fost împrumutat de Atlanta la Avellino, în Serie B. Românului i-a expirat împrumutul la Cesena şi urma să se întoarcă la Atalanta din acestă vară. Românul a...
21.07.2015 | 13:12
Costi Nica a plecat de la Atalanta! Cu cine a semnat fundaşul. Prima REACŢIE

Fundaşul român, Costi Nica a fost împrumutat de Atlanta la Avellino, în Serie B. Românului i-a expirat împrumutul la Cesena şi urma să se întoarcă la Atalanta din acestă vară. Românul a vorbit pentru FANATIK.RO despre mutarea la Avellino: 

“Nu sînt dezamăgit de această mutare. A fost alegerea mea să plec de la Atalanta. Decît să stau să mai joc 10 meciuri pe sezon, mai bine merg undeva de unde pot promova şi unde pot să joc meci de meci, să mă remarc. Obiectivul cu Avellino e promovarea în Serie A”, a declarat Nica pentru FANATIK.RO.

Românul a avut oferte din Liga 1, însă nu a dorit să plece din Italia: “Am fost dorit şi în Liga 1. Am mai avut oferte din prima ligă portugheză, de la o echipă de Liga Europa dar şi din Elveţia, dar am vrut să rămîn în Italia”, a dezvăluit Nica pentru FANATIK.RO.

Constantin Nica a fost transferat de Atalanta în anul 2011 de la Dinamo. Italienii au plătit 1,6 milioane de euro în schimbul fotbalistului român.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri