Stiri sportive

A vrut să DIVORŢEZE! Şocul trăit înainte de SINUCIDERE!

Pe data de 20 august 2013 fotbalul românesc a trăit o adevărată dramă! În jurul orei 18:00, fostul mare internaţional şi căpitan al "Craiovei Maxima", Costică Ştefănescu s-a sinucis!...
08.05.2014 | 00:13
A vrut sa DIVORTEZE Socul trait inainte de SINUCIDERE

Pe data de 20 august 2013 fotbalul românesc a trăit o adevărată dramă! În jurul orei 18:00, fostul mare internaţional şi căpitan al “Craiovei Maxima”, Costică Ştefănescu s-a sinucis! Chinuit puternic de durerile groaznice ale unei boli incurabile, cel poreclit “Ministrul Apărării” s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Militar din Bucureşti. Moartea lui Costică Ştefănescu naşte în conutinuare multe întrebări, mai ales că apropiaţii nici măcar acum nu-şi pot explica gestul lui incredibil.

Scandal cu soţia înainte de moarte  

Moartea lui Costică Ştefănescu a născut imediat un scandal neaşteptat chiar în sînul familiei. Mai exact, între soţia Mary Ştefănescu şi fratele Ion Ştefănescu. Motivul? FANATIK.RO a aflat că acesta din urmă o acuză pe soţia lui Costică Ştefănescu de faptul că a luat bani din averea fostui ei soţ, bani care nu i se cuveneau! Mai mult, înainte ca Ştefănescu să se sinucidă, fostul căpitan al Craiovei Maxima  a vrut să divorţeze de ea, dar Mary a refuzat!

“Costică a vrut să divorţeze de ea”

Apropiaţi ai familiei Ştefănescu spun, în egală măsură cu amărăciune şi cu indignare, că soţia acestuia a amînat semnarea divorţului tocmai pentru a păstra toată averea!

“Femeia asta nu are scrupule. Eu ştiu că nu e bine să te bagi în viaţa altei familii, dar nici proşti să nu ne creadă. Fratele meu a avut o grămadă de bani, hotelul de la Eforie Nord şi aşa mai departe, iar Mary a moştenit aceste lucruri şi nu a mai dat nici un semn de viaţă după înmormîntare. Aş vrea să văd că va ieşi public şi va spune ce a făcut cu banii pe care fratele meu îi mai avea de încasat din Qatar, acolo unde el a antrenat ultima oară. Aş vrea să iasă public şi să spună de ce nu a vrut să îi acorde divorţul fratelui meu. Ştiu bine că fratele meu, după ce şi-a dat seama de unele lucruri necurate vizavi de soţia lui, i-a cerut divorţul înainte să moară. Sînt mulţi bani pe care Mary i-a luat, iar acum nu mai dă niciun semn de viaţă. Fratele meu avea şi foarte multe asigurări, de care această femeie a profitat după moartea lui”, s-a plîns Ion Ştefănescu apropiaţilor.

 

1234089_536569819744983_1038878861_n

Costică Ştefănescu a lăsat o avere de 4 miloane de euro

Surse din anturajul fostului mare internaţional ne-au dezvăluit că acesta i-a lăsat lui Mary o avere imensă, cifrată la 4 milioane de euro: “Costică a strîns destui bani din viaţa de fotbalist, pe care ulterior i-a investit şi evident că, datorită succesului în afaceri, i-a înmulţit. Nu uitaţi că a antrenat  o lungă perioadă. Mai mult, la Eforie avea două hoteluri şi o pensiune, în Germania avea o casă, iar în Miami avea o altă casă. Totodată, la Braşov, acolo unde locuia, îşi deschisese şi un restaurant. Toate acestea valorau aproximativ patru milioane de euro”.

1235472_536569963078302_729060534_n

 P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Tags: