Carousel hot news

Katsikas, caracterizat de un fost coleg de al său: “E tehnic, dar nu fuge de contact”

Dinamo Bucureşti a reuşit să transfere doi fotbalişti în această vară, însă Cosmin Contra cere mai multe achiziţii, mai ales că echipa va fi angrenată şi în cupele europene. După ce...
Autor: Razvan Nicolae | 01.07.2017 | 11:12
Katsikas, caracterizat de un fost coleg de al său:

Dinamo Bucureşti a reuşit să transfere doi fotbalişti în această vară, însă Cosmin Contra cere mai multe achiziţii, mai ales că echipa va fi angrenată şi în cupele europene. După ce l-au cumpărat pe Diogo Salomao, dinamoviştii l-au adus şi pe Giorgos Katsikas, fotbalist care a jucat alături de Costin Lazăr la PAOK în periaoda 2011-2014. Mijlocaşul care joacă la FC Voluntari l-a caracterizat pe fostul său coleg.

“Nu l-am mai văzut de patru ani pe Katsikas, dar ce pot să spun este că e foarte puternic, are tehnică şi o poziţionare în teren foarte bună. Are şi defectele lui, dar cred că şi-a îmbunătăţit jocul şi şi-a corectat greşelile în anii în care nu l-am mai văzut. Interesant este că deşi e tehnic, nu fuge de contact”, a declarat Costin Lazăr pentru gsp.ro.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre calităţile jucătorului în afara gazonului, precizând că fundaşul central de 27 de ani nu are probleme cu viaţa extrasportivă. “Nu are deloc probleme cu viaţa extrasportivă. Are un caracter de calitate. Când juca în Grecia era văzut drept un jucător de mare viitor, talent mare”, a mai declarat fotbalistul de 36 de ani.

Dinamo se află în cantonament în Slovenia, echipa antrenată de Cosmin Contra jucând deja patru meciuri amicale, pierzând trei dintre acestea. “Câinii roşii” vor juca în turul 3 din preliminariile Ligii Europa, dinamoviştii nefiind cap de serie. Pe 14 iulie îşi vor afla adversarul, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare putând să dea peste forţe ale Europei, precum Zenit, Athletic Bilbao, AC Milan, PSV sau Everton.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE