Costin Lazăr, după Voluntari – Craiova 1-5: “Suntem principala candidată la retrogadare”. Ce zice Andone

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
27/08/2018, 23:42
Costin Lazăr, după Voluntari – Craiova 1-5: “Suntem principala candidată la retrogadare”. Ce zice Andone
Costin Lazăr, după Voluntari – Craiova 1-5

Costin Lazăr, după Voluntari – Craiova 1-5. Jucătorul echipei din Ilfov le atrage atenţia colegilor săi că în cazul în care nu se vor mobiliza pe viitor, atunci echipa va ajunge să evolueze în eşalonul secund.

“Am întâlnit o echipă bună, cu jucători foarte buni. Ne-au creat mari probleme în apărare. Am pierdut acest joc pe mâna noastră, am făcut nişte greşeli colective şi astea ne-a costat meciul.

Costin Lazăr, după Voluntari – Craiova 1-5

În primele cinci etape nu am făcut mare lucru, nu am făcut parte din planurile antrenorului, de acum sper să pot schimba ceva în mersul echipei. În momentul de faţă, suntem principala candiadată la retrogradare“, a declarat Costin Lazăr la finalul partidei, completat de noul jucător venit de la CFR Cluj, Cosmin Vâtcă:

“Nu mă aşteptam. Pe neatenţia noastră am luat goluri. Greşelile noastre ca echipă au făcut diferenţa, să greşim cât mai puţin de acum înainte. Situaţia e grea, dar suntem de abia la început. Sunt convins că vom scoate echipa din subsolul clasamentului. Pentru noi e important orice meci. Subiectul CFR e închis, le ţin pumnii tuturor echipelor româneşti în Europa”, a spus portarul.

“Când ai un punct, toată lumea are curaj cu tine”

Ioan Andone a comentat şi el prestaţia echipei sale şi a anunţat ce trebuie schimbat: “Am făcut multe transferuri. Am adus 15 jucători noi și mai apar și greşeli. Până îi obișnuiește pe cei străini… Nu am fost concentrați în anumite momente. Craiova ne-a bătut în câtva minute. Au prins și o zi fantastică. Au avut o partidă bună și Mitriță, și Bancu, Baicu. Nu a confirmat nimeni, nici cei care erau și nici cei pe care i-am adus. Ne mai trebuie 2 sau 3 jucători, ne trebuie în centru, de aia primim multe goluri.

După o analiză serioasă a meciului vom corecta. Campionatul este lung, dar e greu când ai 1 punct. Toată lumea are curaj cu tine. Craiova ne-a dominat clar și în duelurile 1 la 1. Dinu Todoran e antrenor din club, cunoaște jucătorii. Vom merge pe mâna lui Dinu, toți suntem de vină pentru ce s-a întâmplat aici. A fost o discuţie, e dreptul lor, sunt jucătorii lor. A zis că vor să renune la Filip sau Qaka, amândoi au jucat bine la ultimul meci şi acum trebuie să aducem din altă parte”, a spus Andone.

 

 

 

Închide ×