Life

Costin Mărculescu ar fi împlinit azi 51 de ani. Fosta iubită a făcut mărturisiri neașteptate

29.06.2020 | 14:27
Costin Marculescu ar fi implinit azi 51 de ani Fosta iubita a facut marturisiri neasteptate
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu ar fi împlinit pe 29 iunie 51 de ani. Actorul nu a mai apucat această zi, deoarece s-a stins din viață pe 11 iunie 2020, iar pe 13 a fost înmormântat de familie.

Cristina Canela, fosta iubită, a postat pe Facebook un mesaj care speră să ajungă la cel care i-a fost partener de viață o scurtă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel, cunoscut drept sosia Monicăi Gabor, a făcut câteva mărturii prin care își arată regretul, dar și faptul că nu îl va putea uita pe Mărculescu.

Costin Mărculescu, mesaj către ceruri de la fosta iubită

Actorul a murit în urma unui stop cario respirator și găsit mort în casă la 4 zile de la deces. Cei care au semnalat dispariția lui Mărculescu nu au fost prietenii sau familia, ci vecinii, care se plângeau de miros, dar și de faptul că animalul de companie al actorului lătra continuu de câteva zile.

Deși prietenii lui Costin Mărculescu s-au arătat îndurerați după ce a murit, în timpul vieții, nimeni nu îl băga, de fapt, în seamă. Ca și în cazul regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, și actorul a fost lăsat de izbeliște, se confrunta cu o depresie și a murit din cauza supărării singur, fără nimeni alături.

Cristina Canela, fosta iubită, a postat pe Facebook un mesaj prin care îți arată regretul față de dispariția prematură a actorului, dar și faptul că a fost neputincioasă în alegerile pe care acesta le-a făcut.

” La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! 

ADVERTISEMENT

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!

Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

ADVERTISEMENT

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi! “, a scris Cristina Canela, pe Facebook.

Tânăra este de părere că regretatul actor ar fi avut o viață mai lungă dacă nu ar mai fi suferit după aparițiile sale în showbiz și ar fi încercat să fie o persoană normală, cu un loc de muncă normal, care încearcă să trăiască simplu.

ADVERTISEMENT

” Frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”

” Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: <<Doamne Dumnezeule, ajută-mă să câștig și eu la loto, ca să am o viață mai ușoara>>.

Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: ”Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet”. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți. Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea!

Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine!

Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai scris Cristina Canela pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT