Life

Costin Mărculescu, găsit mort în casă. Actorul se afla în stare avansată de putrefacție

11.06.2020 | 07:02
Costin Marculescu gasit mort in casa Actorul se afla in stare avansata de putrefactie
Costin Mărculescu a murit. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria sa locuință, într-o stare avansată de putrefacție.

Costin Mărculescu, găsit mort în casă

Bărbatul de aproape 51 de ani era mort de mai mult timp, potrivit observatornews.ro. Acesta și-ar fi aniversat cea de-a 51-a vară pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

Oamenii care l-au căutat pe Costin în ultimele zile susțin că acesta nu mai răspundea la apeluri și nici la ușă, încercând în repetate rânduri disperate să afle dacă e bine.

Actorul a devenit celebru pe vremea OTV

Actorul a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, potrivit sursei mai sus amintite.

Costin Mărculescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, devenit celebru în urma aparițiilor sale televizate în emisiunile de tip tabloid.

ADVERTISEMENT

Faima sa a explodat în urma aparițiilor în emisiunea lui Dan Diaconescu Direct, unde fusese prezentat ca un veritabil Don Juan, bărbatul având relații cu o serie de celebrități la modă acum câțiva ani.

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în 1984, la doar 15 ani.

ADVERTISEMENT

A jucat în piesele TV „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”. A fost unul dintre actorii norocoși care a colaborat cu legende ale teatrului și filmului românesc.

A fost distribuit în anul 1986 în filnul „Liceenii” regizat de Nicolae Corjos, alături de Oana Sârbu, Ștefan Bănică Junior, Tudor Petruț și Cesonia Postelnicu.

ADVERTISEMENT

Costin a absolvit Academia Națională de Teatru și Film Ion Luca Caragiale, promoția 1989-1993. Pe lângă actorie, acesta a cochetat la un moment dat cu muzica, fără mari sorți de izbândă însă.

În ultimii ani a devenit unul din cele mai populare personaje de televiziune datorită felului în care și-a trăit viața și a relațiilor pe care le-a avut, multe dintre ele făcute publice chiar de el.

Rezumându-ne, însă, la cariera sa de actor, acesta a susținut mai bine de 2.000 de spectacole în România și în afara țării alături de actori precum Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu Botez, Emil Hossu sau marele Florin Piersic.

 

ADVERTISEMENT