Life

Costin Mărculescu, omagiat la 40 de zile de la înmormântare. Familia s-a ocupat de parastas

19.07.2020 | 19:42
Costin Marculescu omagiat la 40 de zile de la inmormantare Familia sa ocupat de parastas
Costin Mărculescu, omagiat la 40 de zile de la înmormântare. Familia s-a ocupat de parastas. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a plecat fulgerător dintre noi la începutul lunii iunie fiind găsit mort în cadă în urma unui infarct. Sâmbătă, 18 iulie, familia și prietenii au luat parte la parastasul de 40 de zile organizat în memoria regretatului actor care a murit cu câteva săptămâni înainte să împlinească 51 de ani.

Parastasul de 40 de zile în memoria actorului din „Liceenii” a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală unde s-au adunat câțiva prieteni și membrii ai familiei. Sora lui Costin Mărculescu a ținut să dea de pomană în memoria acestuia.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, sora actorului care a murit în urmă cu mai bine de o lună, Minerva, a împărțit pachete cu brânză, chiftele, pateuri, fructe, croissant, apă, vin și colivă.

Parastasul de 40 de zile al lui Costin Mărculescu. Cine a venit

La slujba oficiată de părintele preot Emil Caramizaru, la care Costin Mărculescu obișnuia să vină des la biserică, au luat parte și câțiva vechi prieteni printre care se numără artistul Pepe și jurnalista Mara Bănică. Aceasta din urmă a ținut să transmită un mesaj prin care-și exprimă regretul pentru moartea actorului.

ADVERTISEMENT

„S-au scurs 40 de zile de la plecarea lui Costin Mărculescu. Am reușit să adunăm prin bunăvoința familiei și a prietenilor câteva gânduri și fotografii strânse în acest volum omagial.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook unde a postat și o imagine cu albumul realizat în memoria regretatului actor.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Pepe a ținut să-i mulțumească jurnalistei pentru implicarea de care a dat dovadă atât la înmormântarea lui Costin Mărculescu, cât și acum la comemorarea celor 40 de zile de când a plecat la Ceruri.

„Mara, îți mulțumesc mult pentru implicare! Ești un om cu suflet imens. Costin a avut nevoie de tine și ai fost trup și suflet. Asta înseamnă prietenie. Costin, te iubim!”, a declarat artistul.

ADVERTISEMENT

Familia și prietenii regretatului actor au realizat un album in memoriam, o carte digitală cu poze și impresii, intitulată „Parfum de glorie”. Aceasta poate fi accesată pe site-ul  http://www.costin-marculescu.ro.

ADVERTISEMENT