News

Costin Mărculescu, părăsit de prieteni. Mesajul tulburător postat de Codrin Ștefănescu: ”La petrecerea de ziua ta, ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar șase!”

11.06.2020 | 15:49
Costin Marculescu parasit de prieteni Mesajul tulburator postat de Codrin Stefanescu La petrecerea de ziua ta ai invitat peste doua sute de prieteni am fost doar sase
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu a transmis în urmă cu puțin timp un mesaj de condoleanțe pentru Costin Mărculescu, dezvăluind detalii cutremurătoare despre ultimii ani din viața actorului. Se pare că bărbatul s-a confruntat cu singurătate și prietenii rari, politicianul scoțând la suprafață un episod traumatizant.

Codrin Ștefănescu, despre singurătatea care l-a înconjurat pe Costin Mărculescu în ultima vreme

Politicianul Codrin Ștefănescu a ținut să-și exprime omagiul pentru trecerea în neființă a bunului său prieten, actorul Costin Mărculescu. Fostul secretar de stat al PSD a dezvăluit un episod traumatizant din viața regretatului actor vorbind de numărul mic de prieteni care a onorat invitația lui Costin Mărculescu la ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Mesajul tulburător postat pe pagina de Facebook arată că actorul din „Liceenii” fusese uitat de prieteni, mai ales de cei pe care i-a ajutat de-a lungul anilor. Mai mult decât atât, Codrin Ștefănescu a dezvăluit că la una dintre ultimele zile de naștere ale actorului au fost invitate 200 de persoane, dar au fost prezente numai 6, plus lăutarii.

Rāmas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam cā te simti singur si pārāsit…

Posted by Codrin Stefanescu on Thursday, June 11, 2020

Politicianul, mesaj tulburător despre singurătatea lui Costin Mărculescu

Pesedistul a precizat că aștepta cu sufletul la gură cartea pe care Costin Mărculescu urma să o lanseze în această vară. Totodată, Codrin Ștefănescu a mai scris în mediul online că nu a știut nimic despre problemele de sănătate ale regretatului actor, acesta dorind să pară mereu vesel și cu zâmbetul pe buze, nu să se plângă de problemele sale.

ADVERTISEMENT

„Rămas bun, prieten vechi! Așteptam noua ta carte, așteptam petrecerea de ziua ta. Nu știam că te simți singur și părăsit de toți, nu știam că ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oară când am vorbit. Probabil că nu ai spus nimănui.

Țin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar șase! Plus lăutarii. Și a fost extraordinar!”, a menționat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de socializare unde a publicat și o fotografie cu actorul din „Liceenii”.

ADVERTISEMENT

Hai că știți.pe 29 Iunie fac 50 de ani. Aici la aniversarea din 2012 pe care mi-a organizat-o prietenul meu Robert…

Posted by Costin Mărculescu on Tuesday, June 11, 2019

Costin Mărculescu vedea numai bunătatea din oameni

Renumitul actor a ajutat de-a lungul timpului foarte mulți oameni, însă atunci când s-a confruntat cu probleme nimeni nu a mai fost lângă el. Costin Mărculescu nu și-a dorit niciodată să creadă că oamenii pot fi răi, nici măcar atunci când a pierdut totul și a ajuns la sapă de lemn, cu datorii de mii de lei.

Actorul originar din Craiova a vrut mereu să vadă partea plină a paharului, de aceea tot timpul era cu zâmbetul pe buze. Costin Mărculescu a sperat până în ultima clipă că oamenii sunt buni dacă le sunt respectate valorile.

ADVERTISEMENT

„Ți-am spus și noi că lumea e rea, nepăsătoare și uitică. Dai tu ai continuat să zâmbești și să speri. Că oamenii vor deveni buni și valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu să te ocrotească, Costin Mărculescu!”, a mai scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul episod în care actorul a fost uitat de prieteni. La nunta cu Ella Nae până și nașii au uitat să vină, mâna de oameni prezenți la cununie mărturisind că nu s-au simțit bine deoarece Costin Mărculescu făcea o „greșeală”, dovada fiind divorțul care avea să se pronunțe câteva luni mai târziu.