Fotbal intern

Costin Mărculescu, plin de sânge, cu arcada spartă după Dinamo-Craiova. A fost transportat la spital. Ce s-a întâmplat

22.07.2019 | 09:20
Costin Marculescu plin de sange cu arcada sparta dupa DinamoCraiova A fost transportat la spital Ce sa intamplat

Meciul de duminică seară a fost de coșmar pentru toată lumea. În afară de incidentele cu stopul cardiac suferit de antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, în minutul 25, un actor român a fost la un pas de tragedie. Este vorba despre actorul Costin Mărculescu, fan înfocat al Universității Craiova, care a căzut pe scările stadionului la finalul meciului, acesta lovindu-se la cap și ajungând la spital pentru că avea arcada spartă, conform Prosport.

Costin Mărculescu, cu arcada spartă după Dinamo – U Craiova

Actorul român s-a aflat la un pas de tragedie, deoarece în urma căzăturii suferite pe scările stadionului, acesta s-a umplut de sânge fiindu-i spartă arcada. Acesta a primit primele îngrijiri la o ambulanță din incinta stadionului, însă a decis că se simte mai bine și nu mai dorea să meargă și la spital. Un tânăr aflat la fața locului a insistat ca acesta să meargă la spital, iar într-un final actorul a acceptat și a fost transportat la spital.

Costin Mărculescu a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri suplimentare, iar în urma căzăturii pe treptele de pe „National Arena”, actorul s-a ales cu arcada stângă spartă și cu mai multe tăieturi pe față. Acesta venise la meci alături de fanii Universității Craiova, pentru a-și susține favoriții în derby-ul cu Dinamo București, meci pe care oltenii l-au câștigat cu scorul de 2-0.

Costin Mărculescu, plin de sânge, cu arcada spartă după Dinamo-Craiova. A fost transportat la spital. Ce s-a întâmplat
Costin Mărculescu, plin de sânge, cu arcada spartă după Dinamo-Craiova. A fost transportat la spital. Ce s-a întâmplat

Seară teribilă pe Arena Naţională

În afară de arcada spartă a lui Costin Mărculescu, meciul de duminică seară a fost cufundat într-o serie de episoade dramatice. Antrenorul echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, ajungând la spitalul de urgențe, după ce a suferit un infarct minor în minutul 25, moment în care toți jucătorii au izbucnit în lacrimi și și-au pus mâinile în cap, sperând să nu se transforme într-un nou caz Ekeng sau Cătălin Hîldan.

În cele din urmă, atât Eugen Neagoe cât și Costin Mărculescu sunt în stare bună la spital, din fericire pentru aceștia medicii au intervenit la timp și au evitat o posibilă tragedie. Pentru Dinamo, însă, situația se complică din ce în ce mai mult, deoarece după 2 etape se află pe ultima poziție cu 0 puncte și cu 0 goluri marcate, iar fanii „câinilor” sunt în război total cu patronul echipei, Ionuț Negoiță.