Life

Costin Mărculescu și-a prevăzut moartea: „Mădălina Manole a știut ce face…”

11.06.2020 | 10:31
Costin Marculescu sia prevazut moartea Madalina Manole a stiut ce face
ADVERTISEMENT

Actorul Costin Mărculescu și-a presimțit moartea. Bărbatul în vârstă de 51 de ani, găsit fără suflare în propria locuință, la trei zile după producerea decesului, posta în ultimii ani mesaje extrem de dubioase, ignorate însă de mulți.

Costin Mărculescu, mesaj prevestitor înainte de moarte

Vorbim și în acest caz despre cronica unei morți anunțate? Apropiații lui Costin susțin că acesta era depresiv și că nu își mai dorea să trăiască în ultima perioadă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că vorbele sale chiar ar putea fi puse în practică.

ADVERTISEMENT

Unul dintre mesajele postate pe pagina sa de Facebook atrage acum atenția, iar mulți cred că acesta și-a anunțat moartea.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele”, a scris Mărculescu.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti??? De inimă rea”, a mai scris actorul pe rețeaua de socializare.

Vecinii, alertați de lătratul câinelui, susțin că nu l-au mai văzut de câteva zile

Costin Mărculescu a fost găsit mort aseară în apartamentul său. Vecinii au fost alertați de câinele care lătra încontinuu, nemaivăzându-l pe celebrul artist de cel puțin patru zile.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au ajuns la fața locului după mai multe apeluri din partea vecinilor la 112 și au spart ușa. Aceștia nu au mai putut face nimic deoarece trupul neînsuflețit al actorului era în stare avansată de putrefacție.

Mai multe personalități publice din România și-au exprimat regretele privind moartea sa, multe dintre ele necrezând nici la această oră că Mărculescu nu mai e.

ADVERTISEMENT