ADVERTISEMENT
Life

Costin Mărculescu și drama neștiută de nimeni! Ce s-a întâmplat la ultima lui petrecere l-a distrus

Autor: Claudiu Ilie | 16.06.2020 | 13:33
Costin Mărculescu și drama neștiută de nimeni! Ce s-a întâmplat la ultima lui petrecere l-a distrus

Costin Mărculescu a murit singur în casă, în urma unui infarct miocardic. Bărbatul a fost găsit în cadă, după 5 zile de la deces.

ADVERTISEMENT

Actorul locuia singur, iar parter de nădejde i-a fost câinele său, care a lătrat până au fost semnalați vecinii. Nimeni nu s-a întrebat ce face Mărculescu în tot acest timp.

Vedeta era singur în majoritatea timpului, iar ultimii ani au fost unii de suferință. Nu mai avea bani nici să-și plătească energia electrică.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu, pe post de măscărici la petreceri

Actorul era invitat deseori la anumite evenimente pe post de clovn, în ideea că oamenii se amuzau pe seama lui.

Cea mai cruntă lovitură primită ce actor a fost în 2018, când și-a serbat ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Actorul a vrut să facă o petrecere mare, cu 200 de persoane, însă din toți acești oameni au venit doar 6-7 prieteni. Momentul a fost unul critic și rușinos, Costin Mărculescu s-a simțit jignit chiar la ziua lui.

” Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere. A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn.

ADVERTISEMENT

A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge.

Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva.

ADVERTISEMENT

Mai mult, de multe ori era chemat la petreceri pe post de măscărici, nu neapărat că nu se puteau desfășura aceste petreceri fără el.

Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla, din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Acum, toți l-au plâns, iar, când era în viață, un telefon nu-i dădeau”, a declarat buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru cancan.ro.

Costin Mărculescu a murit singur

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani. Actorul era singur, nu avea o iubită și era părăsit de prieteni. Situația financiară a vedetei era precară, el neavând bani nici să-și plătească facturile.

Bărbatul a fost găsit mort în locuința sa pe data de 11 iunie, după ce vecinii s-au alertat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!