News

Costin Mărculescu, „urmărit” de broaște până la finalul vieții? Cu ce probleme se confrunta actorul

12.06.2020 | 07:37
Costin Marculescu urmarit de broaste pana la finalul vietii Cu ce probleme se confrunta actorul
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a devenit cunoscut datorită unei replici în filmul „Liceenii” care a rămas în istorie: „Tovarășa profesoară, vă rog mult, da-ți-mi broaștele înapoi”, însă se pare că a fost „urmărit” de broaște până la finalul vieții.

Broasca de la ușa lui Costin Mărculescu, înfundată după o glumă proastă

Regretatul actor din Craiova a avut o viață controversată, cu multe suișuri și coborâșuri, apropiații spunând că în ultima perioadă dădea semne că revine pe drumul cel bun. Costin Mărculescu și-a început cariera în actorie datorită unei replici cu broaște, mulți făcându-i glume de-a lungul anilor legat de aceste animale.

ADVERTISEMENT

Recent, actorul s-a ales cu broasca de la ușa garsonierei, înfundată, după ce o persoană necunoscută i-a făcut o glumă proastă. Costin Mărculescu a stat mult timp fără clanță și abia reușise recent să-și schimbe ușa de la intrare în locuință și asta din cauza datoriilor majore pe care le acumulase.

„Ne-am intersectat de câteva ori în ultimele săptămâni. Acum, părea să fie mult mai bine. Înainte era extrem de posomorât și abătut. Am remarcat că și-a schimbat ușa metalică în urmă cu câteva zile. Costin a stat mult timp fără clanța de la vechea ușă pe care o avea la intrarea în garsonieră.

ADVERTISEMENT

Din câte am auzit, cineva i-a făcut o glumă proastă și i-a înfundat broasca și abia acum reușise să remedieze problema”, a declarat unul dintre vecinii lui Costin Mărculescu, informează cancan.ro

Regretatul actor, datorii majore la întreținere. Cine îl ajuta să trăiască

În ultima perioadă bărbatul o ducea foarte greu din punct de vedere financiar, dovadă fiind și întreținerea mare pe care o acumulase la garsoniera din sectorul 3. Potrivit sursei citate mai devreme, Costin Mărculescu avea peste 12.750 de lei restanțe la asociația blocului.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor care a fost găsit mort în noaptea de 10 spre 11 iunie avea probleme financiare serioase, reușind să se mențină pe linia de plutire datorită prietenilor care îl ajutau cu mâncare. Unul dintre aceștia este omul de afaceri Doru Colangiu cu care s-a văzut în urmă cu 2 săptămâni.

Despărțirea de Cristina Canela, picătura care a umplut paharul?

Costin Mărculescu nu a avut deloc noroc în dragoste, despărțindu-se de ultima sa iubită, Cristina Canela în urmă cu puțin timp. Femeia a povestit că l-a ajutat în timpul pandemiei din punct de vedere financiar, mai ales că actorul avea un cățel pe nume Maxi.

ADVERTISEMENT

„A fost ideea mea să-l luăm de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă. Era doar el cu cățelul.

El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci…

Pe când el… nu avea cine să-l ajute. Cine să-l ajute? L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?”, a declarat Cristina Canela, conform sursei menționate anterior.

 

ADVERTISEMENT
Tags: