Life

Costumele de baie pe care o să le vezi peste tot vara aceasta. Ce să porți ca să fii la modă în 2022

Ce costume de baie se poartă în vara anului 2022? Piesele vestimentare care o să te scoată din anonimat pe plajă sau la piscină. O să le vezi peste tot.
28.05.2022 | 09:55
Costumele de baie pe care o sa le vezi peste tot vara aceasta Ce sa porti ca sa fii la moda in 2022
Tendințe în materie de costume de baie în 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele sunt mai lungi, soarele strălucește mai tare, iar sezonul costumelor de baie se aproprie cu pași repezi. Și în cazul acestor piese vestimentare există numeroase trenduri, iar alese cu grijă, ele te pot scoate cu siguranță din anonimat.

Ce costume de baie se poartă în  2022. O să le vezi peste tot la vară

Trendurile anului 2022 se aplică și în cazul costumelor de baie. Astfel, nu trebuie să te mire dacă vei vedea în jurul tău o mulțime de femei care poartă piese croșetate sau cu aplicații metalice. Specialiștii în modă au dezvăluit ce se află vara asta în tendințe.

ADVERTISEMENT

Dacă te pregătești să pleci într-o vacanță sau doar să mergi într-un weekend la piscină și nu știi ce să adaugi în bagaj, FANATIK îți vine în ajutor și îți spune ce costume de vară sunt la modă anul acesta.

Costumele de baie cu centură în talie

Costumele de baie cu centură în talie nu sunt o revelație, însă acestea par să fie foarte apreciate în acest an. Nu trebuie neapărat să fie accesorizate cu o curea clasică, poate fi vorba și de un costum întreg, strâns la mijloc cu un șiret.

ADVERTISEMENT

 Costume de baie cu aplicații metalice


Rihanna a adus în trend costumele de baie de acest fel încă de anul trecut, iar acum, odată ce bijuteriile încep să prindă teren, ele sunt din ce în ce mai apreciate. Astfel, creațiile inspirate din ținutele de club vor fi la mare căutare vara aceasta.

Costumele de baie cu multe șnururi

Un costum de baie cu multe șnururi, pe care le poți lega în diferite moduri în jurul taliei, avantajează orice tip de corp. În acest sezon, acest model va fi adesea văzut la plajă, scrie harpersbazaar.

ADVERTISEMENT

Costumele de baie din materiale texturate

În vara lui 2022 se poartă costumele de baie din materiale cu textură, fie că este vorba de unele croșetate sau elastice. Acest model este unul foarte apreciat de specialiștii în modă.

Costumele de baie cu imprimeu floral

Dacă ești adepta imprimeurilor, trebuie să știi că în 2022 modelele florale sunt o tendință des întâlnită în rândul costumelor de baie. Acestea sunt inspirate din perioada anilor 1960-2000 și, cu siguranță, vei găsi cel puțin un model care să-ți fie pe plac.

ADVERTISEMENT

Costume de baie în culori pastel

Având în vedere că nostalgia joacă un rol important în tendințele de costume de baie din 2022, cele în nuanțe pastelate sunt printre cele mai populare pentru sezonul estival.

Costume de baie cu bretele foarte subțiri

Bretelele foarte subțiri sunt la modă când vine vorba de costume de baie. Design-ul simplu scoate silueta în evidență și, în plus, vor lăsa urme cât mai mici după bronzare.

Costumele de baie set

Cu toate că în ultimii ani ne-am obișnuit să vedem costume de baie din două piese în care bikini și sutienul sunt în culori diferite, anul acesta revin în modă seturile.

Acestea sunt perfecte pentru vacanță. Mai mult, există posibilitatea să fie asortate cu o fustă lungă, cu același imprimeu, sau cu o pereche de pantaloni scurți, ceea ce te va ajuta să ocupi și mai puțin loc în bagaj.

ADVERTISEMENT