Cota 2 la Bournemouth – Arsenal. Recomandarea noastră

Alin Miu   
in Ponturi pariuri
24/11/2018, 20:17
Cota 2 la Bournemouth – Arsenal. Recomandarea noastră
Cota 2 la Bournemouth - Arsenal

Redacția betmag.ro ți-a pregătit un pronostic interesant pentru primul duel al zilei de duminică din Premier League. Bourenmouth și Arsenal se înfruntă de la ora 15:30 într-o partidă ce anunță multe goluri.

Se întâlnesc ocupantele locurilor 8 și 5 din Premier League, diferența din clasament fiind de patru patru puncte în favoarea „tunarilor”. Aici găsești alte ponturi pariuri din oferta de duminică.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cota 2 la Bournemouth – Arsenal

După o perioadă excelentă, Arsenal a înregistrat trei remize consecutive în campionat, cu Palace, Liverpool și Wolves. Această serie i-a dat un pic înapoi pe „tunari”, care au pierdut contactul cu primele două clasate, Manchester City și Liverpool.

Titlul nu reprezintă însă un obiectiv pentru Arsenal, ci o clasare în Big Four, care i-ar aduce echipei lui Emery prezența în grupele Ligii Campionilor anul viitor. De cealaltă parte, Bournemouth face un sezon peste așteptări și datorită unui program accesibil.

De când au început meciurile tari, gazdele au suferit înfrângeri. Au pierdut cu Man United în prelungiri pe teren propriu, iar apoi au fost învinși de Newcastle. Împotriva lui Arsenal, Bournemouth a suferit patru înfrângeri în șase jocuri oficiale.

Vă recomandăm varianta 2 solist, la o cotă de 2.10.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×