Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 1 februarie 2020. Cea de ieri a fost câşigătoare, astăzi facem profit cu alte 2 ponturi

01.02.2020 | 12:40
Cota 2 la pariuri din 1 februarie 2020 Cea de ieri a fost casigatoare astazi facem profit cu alte 2 ponturi
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 1 februarie 2020. Cea de ieri a fost câşigătoare, astăzi facem profit cu alte 2 ponturi.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 1 februarie 2020. Dinamo – Astra

Dinamo – Astra este al doilea cel mai aşteptat duel al etapei cu numărul 23 din Liga 1. Gazdele se află pe poziţia a noua, cu 28 de puncte după 22 de partide disputate, la egalitate cu Sepsi şi la şapte puncte distanţă de ultimul loc ce duce în playoff.

ADVERTISEMENT

Obiectivul pe care cei de la Dinamo şi l-au propus la începutul sezonului are şanse mici să fie îndeplinit. Mai ales că cel mai important jucător, Dan Nistor, a fost transferat la Craiova.

Oaspeţii în schimb au fost liderii campionatului după un parcurs aproape perfect. Lipsa banilor şi-a spus însă cuvântul şi fost întrecuţi de cei de la CFR Cluj. Mai mult, după o decizie TAS distanţa dintre cele două echipe a ajuns la patru, giurgiuvenii pierzând trei din cauza datoriilor.

ADVERTISEMENT

Ne aşteptăm la un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,36.

Cota 2 la pariuri din 1 februarie 2020. Sassuolo – AS Roma

De la ora 21:45, pe Mapei Stadium – Citta del Tricolore, Sassuolo şi AS Roma se întâlnesc în poate cel mai important meci al zilei din Serie A.

Gazdele nu traversează o perioadă prea bună şi au trei înfrângeri în ultimele cinci etape, rezultate ce le plasează tocmai pe poziţia a 15-a. Distanţa faţă de locurile care duc în Serie B este însă una destul de mare. Sunt opt puncte până la Spal, prima echipă de sub linia roşie.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii sunt pe ultimul loc ce duce în Champions Leagua, la egalitate însă cu Atalanta, ocupanta poziţiei a cincea. Din acest motiv presiunea este imensă şi singura variantă pentru AS Roma este victoria.

VEZI AICI COTA 2

În partida tur dintre cele două echipe a fost spectacol total, scor 4-2, ambele echipe au marcat, ceea ce ne aşteptăm să se întâmple şi de această dată. Cota pentru un astfel de pronostic este 1,55.

ADVERTISEMENT