Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 1 martie 2020. Lyon şi AS Roma ne dubleză banii

01.03.2020 | 12:05
Cota 2 la pariuri din 1 martie 2020 Lyon si AS Roma ne dubleza banii
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 1 martie 2020. Lyon şi AS Roma ne dubleză banii. Facem profit cu două ponturi uşoare.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 1 martie 2020. Lyon – St. Etienne

Primul meci de pe cota 2 de astăzi este cel dintre Lyon şi St. Etienne. Gazdele vin după victoria fabuloasă împotriva lui Juventus, scor 1-0, şi vor merge în Italia având prima şansă. În campionat însă nu lucrurile nu stau deloc bine.

ADVERTISEMENT

Lyon se află pe locul şapte, cu 37 de puncte după 26 de etape, şi nu mai are voie să facă paşi greşiţi. Diferenţa până la ultimul loc de Europa League, ocupat de Lille, este de şase puncte.

De partea cealaltă, oaspeţii au reuşit să se impună o singură dată în ultimele şase partide, în Cupă, în rest au pierdut de patru ori şi au remizat o singură dată. Locul ocupat în Ligue 1 este unul de-a dreptul ruşinos.

ADVERTISEMENT

St. Etienne se află pe poziţi a 16-a şi are doar două puncte peste Nimes, echipă care se află pe locul de baraj. Mizăm pe 1 solist la acest duel, la o cotă de 1,70.

Cota 2 la pariuri din 1 martie 2020. Cagliari – AS Roma

De la ora 19:00, Cagliari primeşte vizita lui AS Roma. Gazdele se află într-o continuă cădere de formă, ocupând în acest moment locul locul 11. Au strâns deja 10 meciuri la rând fără victorie, ultima datând tocmai din 2 decembrie, 4-3 cu Sampdoria.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii pot să se menţină destul de aproape de cei de la Atalanta şi să pună presiune pe ei în cazul în care vor câştiga în această seară.

AS Roma nu a mai câştigat în deplasare de două etape, de la 3-1 cu Genoa, din 19 ianuarie. Ne aşteptăm la un duel în care ambele echipe să atace din primul minut.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Pronosticul nostru este peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,25.