Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 10 martie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi de încredere

10.03.2020 | 10:11
Cota 2 la pariuri din 10 martie 2020 Ne dublam banii cu doua ponturi de incredere
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 10 martie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi de încredere. Mizăm pe Tychy – Cracovia și pe Eibar – Real Sociedad.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 10 martie 2020. Tychy – Cracovia

De la ora 19:00, Tychy și Cracovia se întâlnesc în sferturile de finală alei Cupei Poloniei. Gazdele se află pe locul opt în Liga 2, cu opt victorii, șapte egaluri și tot atâtea înfrângeri, strângând 31 de puncte în 22 de etape.

ADVERTISEMENT

În ultimile cinci meciuri, Tychy a scos patru remize și a fost învinsă o singură dată, în runda precedentă din campionat, când a pierdut pe terenul celor de la Chrobry, scor 1-5.

De partea cealaltă, oaspeții se află pe locul trei în prima ligă din Polonia, cu treisprezece victorii, trei egaluri și 10 înfrângeri și a adunat 42 de puncte în 26 de etape. În ultimele cinci etape de campionat, Cracovia a câștigat un singur meci și a fost învinsă în celelalte patru.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un duel cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,27.

Cota 2 la pariuri din 10 martie 2020. Eibar – Real Sociedad

De la ora 21:00, Eibar și Real Sociedad dispută al 27 meci din campionat pentru fiecare echipă. Gazdele nu au o situație foarte bună în clasament, sunt la două puncte de zona roșie a retrogradării.

Cei de la Eibar au trei înfrângeri, un egal și o singură victorie în ultimele cinci etape și sunt obligați să câștige duelul din această seară pentru a continua lupta pentru menținerea în prima ligă.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții sunt pe locul șase, ultimul de Europa League, și au strâns până acum 13 victorii, au scos patru remize și au pierdut de alte nouă ori. Vin după o serie de patru meciuri câștigate, stopate ultima oară de înfrângerea cu Barcelona.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă în care ambele echipe să marcheze, cota pentru GG este 1,80.