Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 11 februarie 2020. Ți-am pregătit două super cote din Championship

11.02.2020 | 10:41
Cota 2 la pariuri din 11 februarie 2020 Tiam pregatit doua super cote din Championship
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 11 februarie 2020. Ți-am pregătit două super cote din Championship. Mizăm pe duelurile Wigan – Middlesbrough și Nottingham Forest – Charlton.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 11 februarie 2020. Wigan – Middlesbrough

De la ora 21:45, pe DW Stadium, Wigan și Middlesbrough dispută unul dintre cele mai echilibrate dueluri ale etapei cu numărul 32 din Championship. Gazdele nu stau deloc bine în clasament, cu dor 29 de puncte se află pe locul 22, primul de sub linia roșie.

ADVERTISEMENT

Și ar fi stat și mai jos dacă nu ar fi câștigat două din ultimele cinci partide, 1-0 surprinzător la Leeds și 2-1 cu Sheffield Wed. Acum, Wigan este obligată să câștige încă trei puncte pentru a încerca să se aproprie de prima poziție ce se salvează. Diferența în acest moment este de patru puncte.

De partea cealaltă, nici oaspeții nu se simt foarte bine. Se află patru locuri mai sus, pe 18, cu 36 de puncte din 31 de etape, la șapte puncte distanță de adversarii pe care îi întâlnesc în această seară.

ADVERTISEMENT

Middlesbrough este și ea obligată să câștige acest duel pentru nu intra și ea în hora echipelor care se luptă pentru evitarea retrogradării. Ne așteptăm la o partidă cu peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,40.

Cota 2 la pariuri din 11 februarie 2020. Nottingham Forest – Charlton

Gazdele se află în lupta pentru promovare și speră să realizeze revenirea istorică în Premier League. În acest moment, se află pe locul patru, unul de baraj, cu 54 de puncte, la doar unul distanță de ocupanta locului secund, Leeds. În ultimele cinci partide de pe teren propriu, Nottingham Forest a câștigat patru dintre ele și este mare favorită s-o câștige și pe aceasta.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se află foarte aproape de zona retrogradării, aflându-se în acest moment pe prima poziție ce se salvează, cu patru puncte peste Wigan, ocupanta locului 22.

Charlton nu se simte deloc bine pe teren străin, unde nu a mai câștigat din luna august a anului 2019. În ultimele cinci deplasări, a pierdut de patru ori, în trei dintre acestea primind cel puțin două goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm să reușeasă surpriza în această seară și mizăm pe 1 solist, la o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT