Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 13 februarie 2020. Derby-ul AC Milan – Juventus ne aduce profit

13.02.2020 | 09:40
Cota 2 la pariuri din 13 februarie 2020 Derbyul AC Milan  Juventus ne aduce profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 13 februarie 2020. Derby-ul AC Milan – Juventus și Espinal – Saint-Etienne ne aduc profit. Am ales să mizăm pe două ponturi “la siguranță” pentru aceste două partide.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 13 februarie 2020. Epinal – Saint-Etienne

Duel spectaculos în sferturile de finală ale Cupei Franței. Espinal, echipă ce evoluează în liga a patra, o întâlnește pe Saint-Etienne. Gazdele au reușit un parcurs de senzație ce a uimit tot fotbalul francez. După ce a trecut de Sochaux, Mulhouse, Entente SSG şi Saint-Pierroise, în optimi a eliminat-o pe Lille, una dintre cele mai bune echipe din Ligue 1, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Cupă, în campionat Espinal nu se simte deloc bine. Se află pe locul șapte, fără vreo șansă de a se lupta pentru promovare. Sunt 23 de puncte distanță până la prima poziție, ocupată de Sedan.

De partea cealaltă, oaspeții ar trebui să aibă parte la prima vedere de un meci ușor și să se califice în semifinalele Cupei Franței. Doar că, pe lângă forma arătată de adversarii săi în această competiție, aceștia se confruntă cu formă de moment extrem de scăzută. Au pierdut ultimele trei partide, cu Metz, Marseille şi Montpellier, și au ajuns tocmai pe locul 15.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm totuși să se califice mai departe, chiar și în prelungiri sau la loviturile de departajare, cota pentru un astfel de pronostic este 1,22.

Cota 2 la pariuri din 13 februarie 2020. AC Milan – Juventus

Cupei Italiei ne propune un super duel. De la ora 21:45, Milan și Juventus joacă prima partidă din cadrul semifinalelor competiției. Gazdele sunt neînvinse pe teren propriu în ultimele șapte partide, în toate competițiile. Două dintre aceastea au fost chiar din Cupa Italiei, 3-0 cu Spal și 4-2 cu Torino, după prelungiri.

ADVERTISEMENT

În Serie A, AC Milan s-a apropiat de locurile de cupe europene și se află în acest moment la doar două puncte de ultimul de Europa League, ocupat de Verona. Este posibil să profite de momentul mai puțin bun prin care trece Juventus și să obțină un prim rezultat pozitiv care să le permită să spere la calificare în retur.

De partea cealaltă, oaspeții au făcut spectacol în Cupă și au trecut cu 4-0 de Udinese și 3-1 de AS Roma. În schimb, în campionat au început să nu mai reușească să strângă victorie după victorie. În ultimele două deplasări au pierdut de fiecare dată, cu același scor 1-2, la Napoli și la Verona. Ne așteptăm să primească gol și de această dată

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca, la o cotă de 1,70.