Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 12 ianuarie 2020. Juventus şi Manchester City ne aduc profit

12.01.2020 | 12:42
Cota 2 la pariuri din 12 ianuarie 2020 Juventus si Manchester City ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 12 ianuarie 2020. Vă propunem două ponturi pentru profit. Pariem pe AS Roma – Juventus şi Aston Villa – Manchester City. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 12 ianuarie 2020. AS Roma – Juventus

De la ora 21:45, pe Stadio Olimpico, are loc duelul dintre AS Roma şi Juventus, derby-ul etapei cu numărul 19 din Serie A. Capitolinii simt pericolul pentru locul de Champions League pe care îl ocupă în acest moment. Înfrângerea cu Torino, de pe teren propriu din etapa trecută, scor 0-2, face ca Atalanta să aibă acelaşi număr de puncte.

ADVERTISEMENT

În cazul în care AS Roma pierde şi această partidă, lupta pentru ultima poziţie de Liga Campionilor va fi şi mai aprigă. De partea cealaltă, oaspeţii au o mare şansă de a trece pe primul loc. Inter s-a împiedicat, sâmbătă pe teren propriu, cu Atalanta, scor 1-1, rezultat ce o ajută foarte mult pe Juventus.

În cazul unei victorii, “Bătrâna Doamnă” ar trece în poziţia de lider, cu două puncte peste rivala Inter. Pentru că acest duel se anunţă extrem de echilibrat, vă recomandăm 2-5 goluri, la o cotă de 1,33.

ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 12 ianuarie 2020. Aston Villa – Manchester City

Ultima partidă ce compune cota 2 de astăzi este cea dintre Aston Villa şi Manchester City. Gazdele se află foarte aproape de zona retrogradării, pe primul loc de deasupra liniei roşiei, la doar un puncte distanţă de Bournemouth.

În ultimele cinci partide, în toate competiţiile, Aston Villa a obţinut totuşi două victorii, ambele în Premier League, 1-0 cu Norwich şi 2-1 cu Burnley, altfel ar fi fost şi mai jos în clasament.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii şi-au luat adio de la titlul de campioni, diferenţa pe care o au cormoranii în clasamant nu mai poate fi recuperată, însă duce o luptă pentru poziţia a doua, pe care poate să ajungă dacă învinge astăzi.

Leicester a pierdut surprinzător ieri cu Southampton şi City poate să treacă la două puncte peste ea. Ceea ce este foarte posibil să se întâmple.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Recomandarea noastră este pentru o victorie dublă,  2/2, la o cotă de 1,50.