Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 12 martie 2020. Ți-am pregătit două ponturi din Europa League cu care să faci profit

12.03.2020 | 12:57
Cota 2 la pariuri din 12 martie 2020 Tiam pregatit doua ponturi din Europa League cu care sa faci profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 12 martie 2020. Ți-am pregătit două ponturi din Europa League cu care să faci profit. Duelurile Rangers – Leverkusen și Wolfsburg Șahtior Donețk îți dublează banii.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 12 martie 2020. Rangers – Leverkusen

De la ora 22:00, Rangers și Leverkusen dispută meciul tur din cadrul optimilor Europa Leaguea. Echipa lui Ianis Hagi a terminat pe locul doi grupa G, unde le-a avut adversare pe Porto, Young Boys și Feyenoord. În șaisprezecimi a eliminat-o pe Braga, după ce s-a impus de două ori, calificarea în optimi datorându-se în mare măsură chiar lui Ianis, care a marcat două goluri în partida tur.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oaspeții au terminat pe locul trei grupa din Champions League cu Juventus Atletico Madrid și Lokomotiv Moscova și astfel au ajuns în șaisprezecimile Europa League, unde au dat peste Porto, de care au trecut fără niciun fel de probleme, scor 5-2 la general.

Ne așteptăm la un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,77.

Cota 2 la pariuri din 12 martie 2020. Wolfsburg – Șahtior Donețk

Al doilea meci pe care l-am ales, ce se joacă tot de la 22:00, este cel dintre Wolfsburg și Șahtior Donețk. Gazdele au terminat pe locul secund grupa I, unde au dat peste Gent, St.Etienne și Oleksandriya, apoi i-au învins pe cei de la Malmo, foștii adversari ai celor de la CFR Cluj în Champions League, cu scorul general de 5-1.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții au terminat pe locul trei grupa de Champions League, unde i-au avut adversari pe cei de la Manchester City, Atalanta și Dinamo Zagreb, și așa au ajuns în Europa League. Apoi au trecut în șaisprezecimi de Benfica cu 5-4 după ambele partide.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă în care să se marcheze peste 1,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,30.

ADVERTISEMENT