Cota 2 la pariuri din 14 ianuarie 2020. Facem profit din Cupa Italiei

Claudiu Ilie   
în Pariuri sportive
14/01/2020, 12:23
Cota 2 la pariuri din 14 ianuarie 2020. Facem profit din Cupa Italiei

Cota 2 la pariuri din 14 ianuarie 2020 are în componență două meciuri din Cupa Italiei. Am ales două ponturi cu care să facem profit pentru Lazio – Cremonese și Inter Milano – Cagliari. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 14 ianuarie 2020. Lazio – Cremonese

Lazio – Cremonese este primul meci pe care l-am ales. Gazdele se află într-un moment excelent în campionat, cu zece victorii la rând, aflându-se la doar șase puncte de primul loc, cu un meci mai puțin disputat.

În ultima etapă, Lazio a dat lovitura și a câștigat la limită împotriva lui Napoli, golul victoriei fiind marcat de Immobile cu opt minute înainte de final.

De partea cealaltă, oaspeții trec prin momente dificile și se regăsesc pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării din Serie B. Au adunat doar 21 de puncte în 18 etape disputate.

Echipa lui Vasile Mogoș poate însă nu doar să își revină dacă leagă niște victorii, ci să ajungă până în zona locurilor de promovare, distanța în aceste momente nefiind una foarte mare, sunt doar opt puncte.

Ne așteptăm la un duel în care diferența de valoarea să se vadă încă din primele minute, motiv pentru care vă recomandăm peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,36.

Cota 2 la pariuri din 14 ianuarie 2020. Inter Milano – Cagliari

Ultimul meci este cel dintre Inter și Cagliari, un duel echilibrat spre deosebire de cel de mai înainte. Gazdele au pierdut prima poziție în Serie A după semi-eșecul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 1-1. Se află la două puncte în spatele noului lider Juventus.

Miza duelului din această seară o reprezintă refacerea moralului pentru campionat, lupta la titlu fiind în acest moment mai obiectivul principal.

De partea cealaltă, oaspeții se află într-o criză profundă, cu patru înfrângerii la rând în ultimele cinci partide. Chiar și așa, Cagliari ocupă locul șase, ultimul de Europa League, însă distanța față de urmăritoare s-a diminuat semnificativ, un punct față de Parma și două față Torino.

VEZI AICI COTA 2

Inter ar trebuie să se impună și să se califice mai departe, pronosticul nostru este 1/1, la o cotă de 1,97.

Închide ×