Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 15 februarie 2020. Leverkusen şi Gladbach ne aduc profit

15.02.2020 | 01:55
Cota 2 la pariuri din 15 februarie 2020 Leverkusen si Gladbach ne aduc profit
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 15 februarie 2020. Leverkusen şi Gladbach ne aduc profit. Duelurile pe care cele două echipe le dispută se anunţă unele dintre cele mai spectaculoase ale acestei etape din Bundesliga.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 15 februarie 2020. Union Berlin – Bayer Leverkusen

De la ora 16:30, Union Berlin şi Bayern Leverkusen se întâlnesc într-un duel programat în runda cu numărul 22 din Germania. Gazdele vin după două victorii la rând, 1-0 la Verl în Cupă și 2-0 la Werder Bremen, în ultimele două meciuri, şi trei în ultimele patru, începând anul cu un 2-0 cu Augsburg.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Union Berlin se află pe locul 11, cu 26 de puncte, şi nu are deloc emoţii, cel puţin deocamdată, pentru retrogradare. Sunt nouă puncte distanţă până la locul de baraj şi primul care se duce direct în liga secundă.

De partea cealaltă, oaspeţii vin şi ei tot după două victorii în ultimele două meciuri, 2-1 cu Stuttgart în Cupă și 4-3 de senzaţie cu Dortmund. Ocupă locul cinci, cu 37 de puncte, şi se află în lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League.

ADVERTISEMENT

Distanţa este de doar două puncte până la locul patru şi de cinci până la ultimul de pe podium. Aşadar, ne aşteptăm să atace din primul minut pentru a câştiga toate cele trei puncte. Mizăm totuşi la goluri pentru siguranţă, peste 1,5, la o cotă de 1,25.

Cota 2 la pariuri din 15 februarie 2020. Fortuna Dusseldorf – Borussia Monchengladbach

Dusseldorf şi Borussia Monchengladbach termină ziua din Bundesliga de la ora 19:30. Gazdele se află în lupta pentru evitarea retrogradării, aflându-se înaintea aceastei etape pe loc de baraj. Au strâns doar 17 puncte după 21 de etape.

ADVERTISEMENT

Rezultate neagative au i-au adus în această situaţie disperată. Însă pare că ar putea totuşi să iasă din ea. În ultimele trei partide, în toate competiţiile, Dusseldorf nu a mai pierdut, obţinând două egaluri în campionat şi o victorie în Cupă.

Tot ce are de făcut este să încerce în continuare să câştige şi alte puncte care să îi permită să rămână la finalul sezonului în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeţii se află la patru puncte distanţă de prima poziţie, însă are un meci mai puţin disputat, restanţa cu Koln. Cu toate că nu stă deloc rău în clasament, Gladbach a obţinut doar patru puncte în cele trei etape disputate în 2020.

Dacă o va ţine tot aşa e posibil să piardă şi poziţia de Champions League pe care se află acum.

VEZI AICI COTA 2

Ne aşteptăm la o partidă cu peste 2,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,67.

ADVERTISEMENT