Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 15 martie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi din Rusia

15.03.2020 | 00:14
Cota 2 la pariuri din 15 martie 2020 Ne dublam banii cu doua super ponturi din Rusia
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 15 martie 2020. Ne dublăm banii cu două super ponturi din Rusia. Mizăm pe ȚSKA Moscova – Ufa și FK Rostov – Lokomotiv Moscova.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Cota 2 la pariuri din 15 martie 2020. ȚSKA Moscova – Ufa

Cota 2 la pariuri de astăzi este compusă din două partide din campionatul Rusiei. Prima este cea dintre ȚSKA Moscova și Ufa. Gazdele ocupă locul cinci în clasament, ultimul ce duce în Europa Leaguea, cu 35 de puncte adunate până în acest moment, și se află în lupta pentru ultima poziție de Champions League, fiind la doar trei puncte distanță de aceasta.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se poziționează la mijlocul clasamentului din prima ligă din Rusia, însă destul de aproape de zona retrogradării. Sunt doar patru puncte până la zona roșie și orice rezultat negativ îi poate apropia și mai mult de aceasta.

Ne aștepăm la un duel în care ȚSKA Mosca se va impune, cota pentru 1 solist este 1,61.

Cota 2 la pariuri din 15 martie 2020. FK Rostov – Lokomotiv Moscova

Al doilea meci pe care l-am ales este cel dintre FK Rostov și Lokomotiv Moscova. Gazdele sunt poate cea mai mare surpriză de până acum, ocupă locul trei, unul de Champions League, devansându-i pe cei de la Spartak Moscova, Dinamo Moscova, ȚSKA Moscova și până și pe adversari pe care îi întâlnesc astăzi.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, oaspeții se află o poziție mai jos, la egalitate de puncte însă cu adversarii săi. Lokomotiv poate trece pe ultimul loc de Champions League dacă va reuși să câștige această partidă.

VEZI AICI COTELE DE LA BILETUL ZILEI

Ne așteptăm la o partidă în care ambele echipe să joace la victorie și să se marcheze peste 1,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,42.

ADVERTISEMENT
Tags: