Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 18 decembrie 2019. Facem profit cu două super meciuri

18.12.2019 | 10:36
Cota 2 la pariuri din 18 decembrie 2019 Facem profit cu doua super meciuri
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri 18 decembrie 2019 este compusă din două super meciuri cu care sperăm să facem profit, amble din Bundesliga. Freiburg – Bayern Munchen şi Gladbach – Paderborn sunt partidele pe care mizăm.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 18 decembrie 2019

Primul duel care compune cota 2 la pariuri din 18 decembrie 2019 este unul dintre cele mai interesante ale acestei etape din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Freiburg are două rezultate negative în ultimele trei runde, rezultate ce o poziţionează pe locul şase, la două puncte distanţă chiar de Bayern Munchen.

În ultima etapă, cei de la Freiburg au fost învinşi de cei de la Hertha, cu scorul de 0-1, deŞi au dominat meciul de la un capăt la cealălalt.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bayern începe să îşi revină după înfângerile suferite cu Leverkusen şi cu Gladbach. Jucătorii lui Hans-Dieter Flick s-au dezlănţuit în ultimele două meciuri,  i-au spulberat pe cei de la Werder Bremen, scor 6-1, şi au câştigat în stil mare cu Tottenham, scor 3-1. În acest moment, ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte.

Mizăm pe un duel spectaculos în care se vor marca peste 3,5 goluri.

Cota 2 la pariuri din 18 decembrie 2019

Gladbach pare că nu se mai regăseşte, a pierdut ultimele două meciuri şi a pierdut şi poziţia de lider din Bundesliga, ocupată în acest moment de Leipzig. Diferenţa nu este însă foarte mare, doar patru puncte, şi poate fi recuperată destul de repede.

ADVERTISEMENT

Nici în Europa League nu s-a descurcat mai bine. A pierdut calificarea în primăvară după ce a a fost învinsă în meciul decisiv cu Istanbul Basaksehir, jucat pe teren propriu.

Acum este momentul să îşi revină pentru că întâlneşte o echipă condamnată la retrogradare. Paderborn ocupă ultima poziţie în clasament, cu doar nouă puncte din 15 meciuri disputate. Distanţa faţă de prima poziţie care se salvează şi care este ocupată de Werder Bremen este de cinci puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Vă recomandăm să pariaţi pe victoria echipei gazdă.